Selecteer een pagina

Het is tijd, de hoogste tijd.

Het gevoel van vrijheid, toeren met de Eend over de lanen, onder de boomtoppen met het dakje open. Ga je mee?

Het is tijd, de hoogste tijd. Van binnen kriebelt er iets, knaagt er wat.

Je bent professional, een ondernemend mens, en je wilt een verschil maken. Van betekenis zijn in deze wereld. Soms loop je vast, of weet je even niet hoe, heb je behoefte aan inspiratie, bezinning, reflectie, een goed gesprek over hoe jouw zaak – inclusief jijzelf – het beste tot zijn recht komt. Om van betekenis te kunnen zijn. Oftewel: de kracht van jouw zaak staat centraal.

We toeren, duiken misschien wel even de natuur in voor een wandelingetje, zoeken een werkplekje op, of de tuinbank bij een etablissement. Even de vrijheid en tijd voor jouw krachtzaak… en ik geef je ook nog eens een half uur kado!

De zomer is hét moment om je tellers even op nul te zetten, te herijken en je koers met een frisse blik weer te vervolgen voor het laatste deel van het jaar. De perfecte periode voor broodnodige ontspanning, reflectie en terug naar de kern. Laat je meenemen!

Wat het je brengt?

Allereerst een bijzondere ervaring en echt quality time voor jezelf. Even niet in je zaak, maar aan je zaak. Inspiratie, praktische handvatten, een volgende stap, helderheid. Samen luisteren we beter naar je binnenwereld dan je zelf waarschijnlijk in tijden hebt gedaan.

Jij bepaalt waar het over gaat, het is jóuw tijd.

Dat kan zijn een transformerende sessie, het kan gaan over je marketing (of No-Marketing zoals ik het noem), de ontwikkeling van je aanbod, you name it…

Al vanaf minuut 1 dat je instapt is het jouw tijd.

Je gaat hoe dan ook naar huis met inspiratie, nieuwe inzichten en handvatten voor die volgende stap.

Nog steviger in de wereld staan. Helderder, zichtbaarder, authentiek, zoals het voor jou klopt.

Stap je in?

We toeren rond, volgen de flow. De wind door je haar, frisse neus, frisse    blik. Even los van de waan van de dag. Je bent welkom.

Reserveren is nodig want de plek is beperkt

Schroom niet en mail me om je plek te reserveren op tiara@krachtzieners.nl

Wat scheppende voorwaarden:

• we spreken in overleg een plek af waar je instapt, regio Salland, Achterhoek, Deventer, Apeldoorn, Zutphen. Andere locaties in overleg.

• in de winter staat de eend op stal, boeken kan dus totdat de herfst omgaat in de winter.

• we gaan ongeveer 2,5 uur op pad. Dit is inclusief een koffietje, theetje, wat lekkers…

• sit back and relax, maak het jezelf combi. Onderweg strekken we vast de benen nog even in het bos.

• Natuurlijk ontvang je een BTW-factuur voor persoonlijke leiderschapscoaching.

Luister naar dat stemmetje van binnen. Stap in. Samen maken we de wereld mooier, én leuker!

 

Elke geboekte Krachtsessie maakt het mogelijk dat ik iemand met een afstand tot werk bij kan staan op zijn of haar pad. zo is onze samenwerking niet alleen voor jouw geluk, maar ook voor dat van een ander.
Meer over mijn liefdadigheidsprojecten lees j hier

Meer inspiratie

”Meer

Mijn missie? Inspireren! Zoveel mogelijk mensen mogen raken en op weg helpen hun persoonlijke missie te manifesteren. Vanuit hun kracht en talent, zichtbaar zijn en waarde delen. Dat maakt de wereld mooier en leuker! Wauw, wat een rijkdom.