‘Wat doe jij nu eigenlijk allemaal?’, die vraag kreeg ik onlangs. ‘Wat doe je nou precies? Hoe zit het eigenlijk met die projecten van jou, wie zitten daar achter? Vertel es even wat meer! Dus voor wie het leuk vindt, bij deze… 

In de kern doe ik 1 ding: me bezighouden met duurzaam welzijn in de breedste zin van het woord. Hoe? Op zo’n manier dat ik mensen kan inspireren en verder op weg kan helpen. Ik doe dat voor diverse doelgroepen: mensen met een afstand tot werk, ondernemende mensen die een verschil willen maken, mensen die hun kennis willen delen. Wie er achter de projecten zit wordt me vaak gevraagd. Guilty with pleasure 😉 Ik richtte 360graden Mens op, en ontwikkelde projecten samen met een aantal gelijkgestemden. We zijn er samen dagelijks mee bezig. 

Rode draad

Niet voor iedereen zijn de projecten zo logisch zoals het er in mijn brein aan toe gaat. De stichting 360graden Mens is een bundeling van van sociaal maatschappelijke projecten. Hierin staat centraal mensen, particulieren en ondernemers, bij te staan vanuit authenticiteit te werken en leven.

Ieder mens heeft iets bij te dragen in de maatschappij

De kern: duurzaam welzijn in de breedste zin van het woord. Want in mijn opinie: duurzaam welzijn biedt ons balans en leven en werken dicht bij je natuurlijk zelf. Dat we daarbij niet alleen goed zorgen voor ons eigen welzijn maar ook dat van de aarde en al het leven daarop, is wat mij betreft vanzelfsprekend. Ieder mens heeft iets bij te dragen in de maatschappij. 

Om op mijn manier bij te dragen aan dat duurzame welzijn, richtte ik dus inmiddels alweer heel wat jaren geleden deze stichting op. En dat doe ik natuurlijk niet alleen! Als ik het heb over ‘we’, dan heb ik het over 2 medebestuurders, een coördinator, coaches, vrijwilligers en een wisselend team van mensen die werkervaring bij ons opdoen. 

Elk project een eigen doelgroep

De stichting is te zien als een paraplu, een visiehouder, voor diverse projecten met zo ieder specifiek een eigen doelgroep. Met elk project zijn weer andere mensen bezig. We hebben:

  • de Lichtwerkplaats, een informatief platform voor alles rondom lichter leven en werken.
  • Werkvaardig, voor werkzoekenden die we op weg helpen met onze trajecten en werkervaringsplaatsen
  • Krachtzieners, die ondernemende mensen op weg helpt bij de kracht van hun zaak. Om daarmee zelf ook weer een ‘krachtziener’ in hun eigen expertise te zijn.
  • En als *360graden Mens denken we ook mee met andere initiatieven, we steunen en verbinden. Zoals bijvoorbeeld met de Werkmakers

Het is een rijke schare van kleinschalige projecten waarbij telkens weer die gouden rode draad blijft om mensen te inspireren tot duurzaam welzijn. En voor mij is het een perfecte manier om mijn creativiteit en kennis in te zetten!

.

Wil je graag meer weten? Laat het weten en mail me. Een project van de grond af tillen? Laten we elkaar ontmoeten!

Samen maken we de wereld mooier, én leuker!

tiara@krachtzieners.nl voor een afspraak.

.

* * *

In de zomermaanden meetoeren in de Eend? Stap in!

Eend, 2CV, Persoonlijk leiderschapMeer lees je hier: krachtzieners.nl/toer-mee-in-de-eend