Het gevoel van vrijheid, toeren met de Eend over de lanen, onder de boomtoppen met het dakje open. Ga je mee?

Ik pik je op, we toeren en strijken neer op een fijne plek voor de kracht van jouw zaak. Maar eigenlijk al vanaf minuut 1 dat je instapt is het jouw tijd. De Eend, Voor wie een verschil wil maken.

Je bent professional, een ondernemend mens, en je wilt een verschil maken. Van betekenis zijn in deze wereld. Soms loop je vast, of weet je even niet hoe, heb je behoefte aan inspiratie, bezinning, reflectie, een goed gesprek over hoe jouw zaak – inclusief jijzelf – het beste tot zijn recht komt. Om van betekenis te kunnen zijn. Oftewel: de kracht van jouw zaak staat centraal.

We toeren, duiken misschien wel even de natuur in voor een wandelingetje, zoeken een werkplekje op, of de tuinbank bij een etablissement. Even de vrijheid en tijd voor jouw krachtzaak… en ik geef je ook nog eens een half uur kado!

De zomer is hét moment om je tellers even op nul te zetten, te herijken en je koers met een frisse blik weer te vervolgen voor het laatste deel van het jaar. De perfecte periode voor broodnodige ontspanning, reflectie en terug naar de kern. Laat je meenemen!

Wat het je brengt?

Allereerst een bijzondere ervaring en quality time…

Jij bepaalt waar het over gaat, het is jóuw tijd. Dat kan zijn een transformerende sessie, het kan gaan over je marketing (of No-Marketing zoals ik het noem), de ontwikkeling van je aanbod, you name it…

Je gaat hoe dan ook naar huis met inspiratie, nieuwe inzichten en handvatten voor die volgende stap.

En daarmee zet je jóuw zaak nog meer neer in de wereld. Op jouw manier met wat jij van nature te delen hebt.

Heb je vragen, mail me gerust.

Stap je in?

Toer mee met de Eend 2CVWe toeren met de kracht van jóuw zaak. Je bent van harte welkom!

Reserveren: de plekjes zijn beperkt, dus schroom niet en mail me om je plek te reserveren op tiara@krachtzieners.nl

.

 

.

Wat scheppende voorwaarden:

• we spreken in overleg een (carpool)plek af waar je instapt

• voorlopig in de maanden juli en augustus

• je krachtsessie duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief een koffietje, theetje, wat lekkers… De prijs is voor 2 uur, je krijgt een 1/2 uur kado van mij.

• trek makkelijke schoenen aan, want de kans dat we wat wandelen is aanwezig

Natuurlijk ontvang je een BTW-factuur voor persoonlijke leiderschapscoaching.

.

Reserveer je plek. Samen maken we de wereld mooier, én leuker!

Elke geboekte Krachtsessie maakt het mogelijk dat ik iemand met een afstand tot werk bij kan staan op zijn of haar pad. Niet alleen heeft een Krachtsessie impact op jouw kracht; je hebt er ook een mooie impact mee op een ander.
Meer over mijn liefdadigheidsprojecten lees je op hier