Selecteer een pagina

De link tussen trouw en flow

Trouw zijn aan je natuur, productief vanuit flow 

Hoe vaak voel jij je goed genoeg in je ondernemerschap? Waar laat jij je door leiden? Door de angst voor tekort en zet je stappen vooral vanuit je hoofd en negatieve overtuigingen? Of heb je vertrouwen? Vertrouwen in wie je bent, hoe je van betekenis kunt zijn? Je voelt ‘m al meteen denk ik hé, als je dit leest. Het ene voelt verkrampt, het andere meteen veel ruimer en ontspannen.

Wat je aandacht geeft, dat groeit. Dit geldt voor alles, dus ook voor ondernemen. Sterker nog, ondernemend leven is wat mij betreft persoonlijke groei in het kwadraat. Ben je bezig vanuit een overlevingsmodus, dan heeft dat geen voedende energie. Hoe goed de ideeën ook zijn die je bedacht, hadden ze een fundament vanuit je overlevingsmodus – dan zal het simpelweg niet gaan stromen. Het put je op den duur uit, want je levensenergie zit er niet in, je innerlijke vuur, jouw kracht.

Daarom is het zo belangrijk om je mindset, je overtuigingen, je handelingen in doen en laten, je gevoel, vertrouwen, in 1 lijn te hebben. Vanuit vertrouwen, vanuit je kracht.

‘Je doet wat je bent’, een quote van Morgan Freeman in een film die ik onlangs zag. Wijs vond ik dat. Want zo is het ook: je doet wat je bent, je leeft vanuit jouw talent – dat kan niet anders. En elke dag wordt je beter in het leven van je talent.

Maar wat is je talent, jouw kracht, denk je misschien? Er is altijd een rode draad in je leven, in wat je altijd doet, in welke situatie dan ook. Een rode draad, het is dat wat je niet laten kunt. Voor jou volkomen vanzelfsprekend en daarom zien we het vaak niet als ons talent, de kracht die jou uniek en onderscheidend maakt in je ondernemerschap.

Zolang ik me kan heugen, ben ik gefascineerd door wat iemand drijft, beweegt. Als klein meisje luisterde ik al graag naar de verhalen van ‘grote mensen’. Waarom doet iemand wat ‘ie doet? Wat vind iemand echt belangrijk? Hoe echt is iemand?

Wil je groeien in je ondernemende leven, dan is het belangrijk om niet vanuit je overlevingsmodus bezig te zijn want dat remt je. Het is essentieel om ruimte te maken voor zelfliefde, telkens weer. Om te verbinden met jezelf. Om stil te staan bij wat er in je leeft. Richting te geven aan wat jou van binnen drijft.

Maar hoe doe je dat?

Want gaandeweg ons leven zijn we gevuld geraakt met ervaringen, is die overlever sterker geworden. En hoe weet je nou wanneer je vanuit overleving of vanuit leven bezig bent?

✨Stop met zoeken buiten jezelf
✨Geef aandacht aan waar je echt blij van wordt, waar je energie van krijgt.
✨Waar loopt je hart van over?
✨Wat deed je altijd al van kinds af aan?
✨Waar raak je niet over uitgepraat en wat zou je anderen het liefste mee willen geven?

👉Dit zijn vragen voor elke dag en iedere dag leef je in het moment naar de antwoorden die je krijgt vanuit je innerlijk.

Geef jezelf ruimte, maak verbinding met wat er in jou leeft, maak tijd voor rust en stilte zodat je dit kunt voelen. Maak verbinding met de mensen waarvoor jij graag van betekenis wilt zijn, vanuit enthousiasme en gedrevenheid.
Want precies dat is jouw unieke onderscheidende kracht….

Loop je vast met een negatieve mindset, het gevoel niet goed genoeg te zijn of ben je altijd moe omdat je geen inspiratie hebt?

Ik werk vanuit verschillende niveaus: lichaamsgericht, mindset en geest en kijk daarbij ook naar het energetische aspect.

Wil je meer vrijheid voelen, meer ruimte in jezelf, meer flow?

Maak je keuzes vanuit zelfliefde. Van daaruit straal je en inspireer je anderen. Je weet me te vinden als je met me wilt werken. Alles wat je nodig hebt, is jezelf openstellen voor de beste versie van jou.

Meer inspiratie

”Meer

Mijn missie? Inspireren! Zoveel mogelijk mensen mogen raken en op weg helpen hun persoonlijke missie te manifesteren. Vanuit hun kracht en talent, zichtbaar zijn en waarde delen. Dat maakt de wereld mooier en leuker! Wauw, wat een rijkdom.