Selecteer een pagina

Ik geloof dat jouw dromen belangrijk zijn – ontzettend belangrijk.

Ik geloof dat ze je vertellen over het leven dat jouw authentieke zelf wil leiden.

Ik geloof dat ze je vertellen over je doel hier.

Voordat we met deze post verder gaan, wil ik even zeker weten dat je weet dat je aan kunt schuiven bij het programma Je Missie Manifest – Volg Je Roeping. Dit is voor vrouwen die willen leren over het krachtige model voor het volgen van je roeping in hun leven en carrière.

Wat is Je Roeping Volgen

Ik hoor vaak van vrouwen dat wanneer ze de woorden ‘je roeping volgen’ horen, ze daar een soort van gemixte reactie op hebben.

Aan de ene kant worden ze aangetrokken door het idee van het volgen van je roeping.

Ze willen niet steeds het subtiele en stiekeme gevoel hebben dat ze hun roeping niet volgen – zich terughouden, verstoppen, wachtend op wat ze het liefst zouden doen.

Ze willen een grotere impact hebben op het goede. Ze willen zich vrij voelen, comfortabel in hun eigen vel – niet langer terughoudend zijn in het delen van hun ideeën, hun creaties.

Aan de andere kant, het idee van je roeping volgen geeft ze pas op de plaats. Ze weten dat hun bord al vol is (of overvol).

Wordt dit gewoon nog een extra ding dat ze moeten doen op hun ‘to do list’? En moeten we nu echt allemaal onze roeping gaan volgen, vragen ze zich af. Is dat niet gewoon meer macho, meer egoïstisch denken?

Natuurlijk zijn dit allemaal valide vragen.

Laat me je vertellen wat ‘Je Roeping Volgen’ betekent in het werk dat ik doe…

Mijn definitie van het volgen van je roeping is:

Je roeping volgen is loyaler zijn aan je dromen dan aan je angsten.

Ik geloof dat jouw dromen belangrijk zijn – ontzettend belangrijk. Ik geloof dat ze je vertellen over het leven dat jouw authentieke zelf wil leiden. Ik geloof dat ze je vertellen over jouw doel hier. En ik geloof dat ze je vertellen welk soort leven en welke carrière je voldoening zou geven.

En toch, voor ons allemaal geeft het leven je zoveel uitdagingen om onze dromen te eren. Angst en zelftwijfel overspoelen ons, speciaal wanneer het gaat over onze belangrijkste dromen en roepingen. We vinden subtiele manieren om ons te verstoppen, of te rationaliseren waarom we de stap naar ‘volg je roeping’ uitstellen.

Bovenop deze innerlijke uitdagingen komt dat we als vrouwen vaak vooroordelen en stereotypering tegen komen. En we zijn terecht bezorgd over de praktische zaken – financiële beperkingen, zorgverlenings verantwoordelijkheden – en het is gewoonlijk niet duidelijk hoe je te midden daarvan onbevreesd moet gaan voor je aspiraties.

Je Roeping Volgen gaat over het navigeren tussen al die innerlijke en uiterlijke uitdagingingen, zodat je inderdaad een leven kan leiden en een carrière kan nastreven die overeenkomt met jouw dromen, jouw roepingen, en wat belangrijk voor je is.

Laten we die manier van het volgen van je roeping waar maken. We hebben mensen nodig die hun roeping volgen, die hun authentieke roeping volgen, omdat we, als we dat doen, de geestelijke gezondheid en de compassie voortbrengen die onze wereld zo hard nodig heeft.

We mogen gezegend zijn met wie jij bent als jezelf, terwijl je geeft wat in je zit. De kracht van jouw natuur!

.