Hoe vaak verliezen we energie door een intense privé gebeurtenis die de dag helemaal overhoop gooit? Niet vaak hoop ik, maar het gebeurt. Natuurlijk.

Een van onze minst favoriete bezigheden is ongetwijfeld verwikkeld zijn in een fikse ruzie. Met je partner bijvoorbeeld. Onlangs werd ik overspoeld door verdriet en woede opgeslokt door een ruzie met mijn lief. Verschrikkelijk.

Daar waar sommigen zo’n situatie ideaal vinden om eens flink de lucht te klaren, gaat het mij door merg en been en verdwijn ik het liefst met mijn hoofd ver onder de dekens. Op dat moment vroeg een vriendin (collega essentiecoach) me: leef je ook nu je essenties?

Ik was even stil… Mijn hersenen schakelden nog net niet hoorbaar. We liepen ze een voor een langs en tot mijn verrassing, zelfs nu ik me zo ellendig voelde leef ik mijn essenties volledig.

Rust trok door me heen. Door dit besef, ontstond er acceptatie. Van precies alles zoals het is, van gewoon helemaal mezelf mogen zijn met alles wat er is. Kloppend nog steeds met mijn innerlijke leidraad, ook al ben ik van slag. En dat geeft me kracht. Dat wat zich ook aandient in het dagelijks leven, ik gewoon doe waarvoor ik hier ben. Simpelweg omdat het is wie ik ben.

We zijn ook maar gewoon mensen.

Ondernemende mensen, ja dat wel. Het is mooi om te beseffen dat wanneer je je essenties helder hebt, deze een leidraad kunnen zijn op pittige momenten. Zo wordt een intense ervaring waar ik het liefst onder de dekens kroop, zelfs een verademing en inspirerend.

.

.

Koffie drinken / skypen / bellen?

Mail me op tiara@krachtzieners.nl voor een inspirerende ontmoeting.

Wil je gesponsord worden?

Ik sponsor jou graag met een gratis halfuur Krachtwerk. Via Skype, telefoon of live bij mij op kantoor. Wat ik van jou vraag is een review.

Toe aan wat extra Kracht van jouw zaak? Je essenties en koers helder voor ogen? Boek meteen je halfuur via mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/Krachtzieners/