Dit programma Je Missie Manifest is voor jou wanneer je:

De impact die je met je werk kunt maken wilt uitbreiden

De behoefte of drang voelt meer vanuit je missie te leven en werken, maar je bent angstig of onzeker over de volgende stappen

Minder last wilt ervaren van angsten en zelftwijfel

Een groter positief verschil wilt maken in de wereld maar je voelt je op de één of andere manier belemmert

Het gevoel hebt dat je deel van een ondersteunende gemeenschap met gelijkgestemde kunt zijn en kan helpen om meer  vanuit je missie te leven.

Vermoedt dat het veel leuker zou zijn en veel meer voldoening zou geven wanneer je jouw missie manifesteert!

Dit programma is

Een volledig programma, gecreëerd en doorgegeven door een expert op het gebied van vrouwelijk leiderschap en welzijn, Tara Mohr. Gecombineerd met mijn expertise en ervaring als ervaringsdeskundige in de zakelijke dienstverlening en als coach van ondernemende mensen in de afgelopen 10 jaar. Ook ben ik oprichter en dagelijks bestuurder van een sociaal maatschappelijke stichting. 

Dit programma duurt 3 maanden en gaat over leiderschap en een professionele ontwikkelingsreis. Deze kan gevolgd worden via telefoon, video, en schriftelijke materialen zodat je overal kunt deelnemen op een manier die binnen je planning past.

Ook wordt dit programma als een Intensive 1-op-1 verzorgd op een bijzondere locatie in de natuur. 

Het leerplan

Een deel praktische training voor vaardigheden om een verschil te maken: communicatie, onderhandelen, media aandacht voor je werk.

Een deel innerlijke training om je te helpen je angsten te overwinnen, uitstelgedrag te stoppen en je visie te verduidelijken.

Ondersteunende begeleiding die je helpt bij het manifesteren van jouw missie.

Resultaten, na dit programma kun je het volgende verwachten:

 

Onderneem actiever actie en bereik meer mensen met je werk.

Voel je zelfverzekerder in alles wat je doet.

Verhoog je inkomen.

Ga je bekwamer voelen om te doen wat je wilt doen.

Geeft je snel en betrouwbaar toegang tot je innerlijke wijsheid.

Druk je eigen mening uit en lever je unieke bijdrage aan de wereld.

Voel je minder afhankelijk van de goedkeuring van anderen – zowel in je werk als in je privéleven.

 

Accepteer de kritiek die je kunt verwachten wanneer je belangrijk of innovatief werk verricht.

Weten hoe je op de langere termijn kunt volhouden om je doelen te bereiken.

Voel je op je gemak met moeilijke gesprekken en heb een gezonde en betrouwbare benadering van onderhandelen.

Stop jezelf te ondermijnen en heb meer invloed en impact wanneer je spreekt.

Begrijp hoe je verstandig reageert op angsten die zich voordoen wanneer we het groots gaan spelen.

Bouw je cirkel van collega’s uit om samen een verschil te maken.

Je innerlijke criticus het zwijgen opleggen

Stel je voor wat je zou doen als je dat stemmetje die zegt: ‘ik ben er nog niet klaar voor’, of, ‘ik moet eerst nog een diploma halen voordat ik dat kan gaan doen’, of ‘ik weet onvoldoende waar ik het over heb’, of, ‘ik kan dat doen nadat ik 5 kilo ben afgevallen’, niet meer hoort? Stel je voor wat we kunnen doen als we onze innerlijke criticus stil kunnen krijgen?

Ontdek je innerlijke mentor

We hebben allemaal momenten gehad, wanneer je in een moeilijke situatie gewoon met elke vezel in je lijf wist dat dit de juiste koers of actie was. Wat als je meer op dat soort duidelijkheid zou vertrouwen?

Deze module geeft je een krachtig instrument om toegang te krijgen tot het meest authentieke, wijze en rustige deel van jezelf: je innerlijke mentor. Je kunt haar raadplegen over professionele zaken (hoe zou zij deze cliënt pitch hanteren?) en persoonlijk: hoe zou zij dit moeilijke gesprek met die vriend aanpakken?

Wordt wijzer over angsten

Je leert onderscheid te maken tussen de twee soorten angst die zich voor kunnen doen wanneer we onze missie neer willen gaan zetten – weten welke soort angst te verwelkomen en benutten en bij welke weg te blijven (en hoe dat te doen).

Je zult in staat zijn de stappen te zetten die je afschrikken – of het nu gaat om een verandering van carrière, het publiceren van je stuk of het starten van een nieuwe zijtak binnen je bedrijf. 

Onthouden van lof en kritiek

Wanneer je door kritiek wordt verpletterd of afhankelijk zijn bent van goedkeuring, is het bijna onmogelijk om te innoveren, controversiële ideeën te delen of verandering van effecten in gang te brengen. In deze module, leer je hoe waardering van lof en het vermijden van kritiek zich in je eigen leven laten zien momenteel.

Roeping

Met een paar simpele ideeën en gereedschappen, kun je veel plezier en voldoening beginnen te ervaren die onze ware roeping ons brengt.

Als je er niet zeker van bent wat jouw roeping is, ga je deze helder krijgen. Als je het gevoel hebt dat je al weet wat jouw huidige roeping is, ga je deze op een nog meer bevredigende en veeleisende manieren vervullen.

Het einde van het verbergen

In deze module ontdek je enkele van de onbewuste manieren waarop je je verbergt en begrijp  je hoe je in plaats daarvan vooruitgang kunt maken.

Springen: de kunst van onvolmaakt optreden

In deze module gaan we nauwkeurig kijken naar onze standaard manieren van werken en ontdek je een snellere, meer experimentele manier van werken, genaamd springen.

Onderhandelen

Vrees je onderhandelingsgesprekken, voel je dat je geen goede onderhandelaar bent, of gewoon weet dat je veel beter kan zijn? 

Je leert een positief, samenwerkend, stapsgewijs kader voor de onderhandelingen.

Communiceren met kracht

Zelfverzekerder in je geschreven en gesproken communicatie overkomen. We behandelen welke spraak- en schrijf-gewoonten je beter kunt loslaten en welke nieuwe taal die je in plaats daarvan kunt gebruiken. Je doorloopt een proces waardoor je communicatie echt krachtiger wordt.

Het groots aanpakken en ondertussen zorgen voor…

Zorg bestaat er in vele vormen – van het verzorgen van kinderen, veroudering van ouders of familieleden, tot aan vrienden in nood. In deze module leren we hoe we kunnen onderscheiden wanneer het tijd is om het grootser te spelen en hoe te zorgen voor degenen die je nodig hebben, terwijl jij je dromen nastreeft.

Laat het makkelijk zijn

Je leert alternatieven voor zelfdiscipline. Je krijgt inzicht in routines die helpen, die je toelaten om elk doel op een duurzame, zelfstandige manier te bereiken.

Afsluiting

In onze afsluitende sessie weven we de belangrijke ideeën uit de training aan elkaar. We kijken ook naar de volgende fase van je reis.

Hoe en wat

Het programma is volledig virtueel: gebaseerd op telefoon-, geschreven- en online informatie, zodat je overal kan deelnemen en op een manier die past in jouw agenda. Dit programma omvat:

  • een online traject 
  •  live consulten per Skype, Facetime of telefoon waar je vragen kunt stellen zodat je de stof leert toepassen
  • worksheets bij de modules
  • oefeningen, reminders en andere bronnen die je helpen om een nieuwe manier van leven en werken in de praktijk te brengen. Ook al heb je een volle agenda…
  • inspirerende wijsheid van wijzen die ons voorgingen en persoonlijke ervaringen op mijn eigen weg die jou gaandeweg kunnen supporten.
Tarief

Je kunt het programma van € 955,00 ineens betalen en bespaart dan € 95,00. Of je kunt het bedrag in 3 termijnen van € 350,00 betalen.

Intensief in de natuur

Voor wie wil kan dit programma ook volgen als Intensive 1-op-1 op een bijzondere plek in de natuur. Een transformerende dag helemaal volledige aandacht voor de kracht van jouw zaak. Die je gegarandeerd naar een volgende level brengt.

Je investering voor een hele dag 1-op-1 is €990,00 (exclusief btw en inclusief lunch).
Meld je aan (liefst met twee of drie voorkeursdagen) door een mail te sturen aan tiara@krachtzieners.nl.

Neem contact met me op om door te spreken of dit het juiste is voor jou. 

Maatwerk

Wil je net even een andere manier van werken met dit programma? Maatwerk vind ik super belangrijk. Dus schroom niet en neem contact met me op om je wensen te bespreken!

Is deze stap iets voor jou? Tijdens een persoonlijke belafspraak bepalen we dit samen. Aan dit individuele programma kunnen maximaal 12 deelnemers per jaar meedoen. 

GA MET ME AAN HET WERK

Tiara Dijkhof

Tiara Dijkhof

Sociaal ondernemer en jouw business coach

Waarom ik dit doe?

Het viel me regelmatig op dat mensen hun eigen talenten, of persoonlijke kracht als missie, niet konden zien. Ze konden niet zien dat ze er eigenlijk altijd al klaar voor waren om die missie te realiseren in het dagelijkse leven. Dat ze voorbeelden kunnen zijn in hun werk-en leefveld, in hun wereld.

Wanneer ik de media lees, voel ik me geraakt door het weinige aan emotionele intelligentie en wijsheid van mensen met verantwoordelijkheid die te weinig over de ethische integriteit beschikken om hun krachten aan te wenden voor het goede.

Ik wil in onze maatschappij als coach hierin een rol vervullen omdat ik weet dat we zo onze wereld in evenwicht en gezondheid brengen.

Telkens weer zie ik hoe steun, gemeenschap en een aantal hulpmiddelen om je missie te leven, ons kunnen helpen alles aan te pakken wat we willen doen en waar we toe in staat zijn: het volgen van je roeping.

EEN SELECTIE VAN MENSEN DIE JE AL VOORGINGEN

Wat zal er ook voor je veranderen na dit programma?

Wanneer het aankomt op het het manifesteren van je missie, wil je iets buiten de bekende paden. We zijn wegvoorbereiders.

We hebben verwanten nodig die niet veroordelen of verstoren waar we aan werken, zeker wanneer het nog in een vroeg stadium is. We hebben verwante geesten nodig die de wens delen om impact te hebben. Dat zal groeien door je te verbinden met elkaar.

Wil je verder? Heb je vragen, twijfels of wil je meteen aan de slag? Mail me en we maken een bel/skype-afspraak.

MAAK VERBINDING