Make it hapen… Jouw missie manifesteren. Je roeping volgen. 

Merk jij ook dat we in een tijd van grote veranderingen leven?

Dat het tijd is om je hoofd en hart met elkaar te verbinden en te luisteren naar wat jou van binnen roept?

Wil jij jouw unieke talent, kracht en ervaringen verder inzetten?

We zitten in een overgangstijd waarin mensen zoals jij hard nodig zijn. Het is tijd om zichtbaar te zijn en je kracht niet meer kleiner te maken. Het is tijd om jouw unieke missie vorm te geven. Jouw kracht is nodig om samen een nieuwe wereld te creeeren

Herkenbaar voor jou? Gaat je hart hier sneller van kloppen? 

Dan zit je hier goed. Ik help jou graag om de kracht van jouw zaak helder en zichtbaar te maken. Om jouw missie, waarden en positie helder over te brengen in jouw zaak en communicatie.

Iedereen heeft een kracht dat een antwoord is op een vraag. Iedereen is uniek, concurrentie bestaat niet. De kracht van jouw zaak zichtbaar. Dat is waar het mij om gaat

 • Meer vanuit je missie leven en werken
 • Dealen met je angstenonzekerheden, zelftwijfel, zet die volgende stap… 
 • Maak een groter positief verschil in de wereld
 • Ruim je belemmeringen op, buig ze om … 
 • Evaar  veel meer voldoening omdat je jouw missie manifesteert!

De afgelopen 10 jaar heb ik als business en concept coach al tal van mensen op weg mogen helpen te leven en werken vanuit dat wat hen werkelijke drijft, of anders gezegd hun roeping.

Daarbij gebruik ik mijn expertise en ervarings als ervaringsdeskundige in de zakelijke dienstverlening, o.a. als Grafisch Intermediair.  Voor dit inspirerende en volledige programma liet ik me inspireren door absolute expert op het gebied van van vrouwelijk leiderschap en welzijn: Tara Mohr. Zij is een grote leraar voor me geweest en heeft me de extra kennis gegeven om mijn missie te leven.  Meer over mij lees je hier: Waarom ik doe wat ik doe 

Dit programma gaat over leiderschap en is een professionele ontwikkelingsreis

Je volgt het online, zodat je deze overal – waar je ook bent – op jouw tijdstip aan de slag kunt. die binnen je planning past. Natuurlijk begrijp ik het als je persoonlijke begeleiding prettig vindt. Dat kan. Samen maken we er maatwerk van, passend bij jouw wensen. 

Wat je kunt verwachten

 • Een deel praktische training voor vaardigheden om een verschil te maken: communicatie, onderhandelen, media aandacht voor je werk.
 • Een deel innerlijke training om je te helpen je angsten te overwinnen, uitstelgedrag te stoppen en je visie te verduidelijken.
 • Ondersteunende begeleiding die je helpt bij het manifesteren van jouw missie.  

Wat je na het volgen van dit programma mag verwachten

Onderneem actiever actie en bereik meer mensen met je werk.

Voel je zelfverzekerder in alles wat je doet.

Verhoog je inkomen.

Ga je bekwamer voelen om te doen wat je wilt doen.

Geeft je snel en betrouwbaar toegang tot je innerlijke wijsheid.

Druk je eigen mening uit en lever je unieke bijdrage aan de wereld.

Voel je minder afhankelijk van de goedkeuring van anderen – zowel in je werk als in je privéleven.

Accepteer de kritiek die je kunt verwachten wanneer je belangrijk of innovatief werk verricht.

Weten hoe je op de langere termijn kunt volhouden om je doelen te bereiken.

Voel je op je gemak met moeilijke gesprekken en heb een gezonde en betrouwbare benadering van onderhandelen.

Stop jezelf te ondermijnen en heb meer invloed en impact wanneer je spreekt.

Begrijp hoe je verstandig reageert op angsten die zich voordoen wanneer we het groots gaan spelen.

Bouw je cirkel van collega’s uit om samen een verschil te maken.

Je innerlijke criticus het zwijgen opleggen Stel je voor wat je zou doen als je dat stemmetje die zegt: ‘ik ben er nog niet klaar voor’, of, ‘ik moet eerst nog een diploma halen voordat ik dat kan gaan doen’, of ‘ik weet onvoldoende waar ik het over heb’, of, ‘ik kan dat doen nadat ik 5 kilo ben afgevallen’, niet meer hoort? Stel je voor wat we kunnen doen als we onze innerlijke criticus stil kunnen krijgen?

Onthouden van lof en kritiek Wanneer je door kritiek wordt verpletterd of afhankelijk zijn bent van goedkeuring, is het bijna onmogelijk om te innoveren, controversiële ideeën te delen of verandering van effecten in gang te brengen. In deze module, leer je hoe waardering van lof en het vermijden van kritiek zich in je eigen leven laten zien momenteel.

Springen: de kunst van onvolmaakt optreden In deze module gaan we nauwkeurig kijken naar onze standaard manieren van werken en ontdek je een snellere, meer experimentele manier van werken, genaamd springen.

Het groots aanpakken en ondertussen zorgen voor…

Zorg bestaat er in vele vormen – van het verzorgen van kinderen, veroudering van ouders of familieleden, tot aan vrienden in nood. In deze module leren we hoe we kunnen onderscheiden wanneer het tijd is om het grootser te spelen en hoe te zorgen voor degenen die je nodig hebben, terwijl jij je dromen nastreeft.

Ontdek je innerlijke mentor We hebben allemaal momenten gehad, wanneer je in een moeilijke situatie gewoon met elke vezel in je lijf wist dat dit de juiste koers of actie was. Wat als je meer op dat soort duidelijkheid zou vertrouwen? Deze module geeft je een krachtig instrument om toegang te krijgen tot het meest authentieke, wijze en rustige deel van jezelf: je innerlijke mentor. Je kunt haar raadplegen over professionele zaken (hoe zou zij deze cliënt pitch hanteren?) en persoonlijk: hoe zou zij dit moeilijke gesprek met die vriend aanpakken?

Roeping Met een paar simpele ideeën en gereedschappen, kun je veel plezier en voldoening beginnen te ervaren die onze ware roeping ons brengt. Als je er niet zeker van bent wat jouw roeping is, ga je deze helder krijgen. Als je het gevoel hebt dat je al weet wat jouw huidige roeping is, ga je deze op een nog meer bevredigende en veeleisende manieren vervullen.

Onderhandelen Vrees je onderhandelingsgesprekken, voel je dat je geen goede onderhandelaar bent, of gewoon weet dat je veel beter kan zijn?  Je leert een positief, samenwerkend, stapsgewijs kader voor de onderhandelingen.

Laat het makkelijk zijn

Je leert alternatieven voor zelfdiscipline. Je krijgt inzicht in routines die helpen, die je toelaten om elk doel op een duurzame, zelfstandige manier te bereiken.

Wordt wijzer over angsten Je leert onderscheid te maken tussen de twee soorten angst die zich voor kunnen doen wanneer we onze missie neer willen gaan zetten – weten welke soort angst te verwelkomen en benutten en bij welke weg te blijven (en hoe dat te doen). Je zult in staat zijn de stappen te zetten die je afschrikken – of het nu gaat om een verandering van carrière, het publiceren van je stuk of het starten van een nieuwe zijtak binnen je bedrijf. 

Het einde van het verbergen In deze module ontdek je enkele van de onbewuste manieren waarop je je verbergt en begrijp  je hoe je in plaats daarvan vooruitgang kunt maken.

Communiceren met kracht Zelfverzekerder in je geschreven en gesproken communicatie overkomen. We behandelen welke spraak- en schrijf-gewoonten je beter kunt loslaten en welke nieuwe taal die je in plaats daarvan kunt gebruiken. Je doorloopt een proces waardoor je communicatie echt krachtiger wordt.

Afsluiting

In onze afsluitende sessie weven we de belangrijke ideeën uit de training aan elkaar. We kijken ook naar de volgende fase van je reis.

Hoe en wat

Het programma is een combinatie van live sessies en online werkmateriaal.  Live op lokatie of via skype, zodat je overal kan deelnemen met veel online werkmateriaal zodat het makkelijk past in jouw agenda. 

Dit programma omvat:

 • Sessies, live in de praktijk of naar wens via Skype/Facetime
 • tussentijds mailen of appen waar je vragen kunt stellen als je vastloopt of even een duwtje nodig hebt
 • online worksheets bij de modules
 • online oefeningen, reminders en andere bronnen die je helpen om een nieuwe manier van leven en werken in de praktijk te brengen. Ook al heb je een volle agenda…
 • inspirerende wijsheid van wijzen die ons voorgingen en persoonlijke ervaringen op mijn eigen weg die jou gaandeweg kunnen supporten.

Investering

Je kunt het programma van € 3200,00 excl. 21% btw ineens betalen en bespaart dan € 150,00.

Betaling in 3 termijnen van € 1066,00 is ook mogelijk. Uiteraard ontvang je een factuur.

Intensief in de natuur – 3-Daagse

Voor wie wil kan dit programma ook volgen als Intensive 1-op-1 op een bijzondere plek nabij de natuur. Een transformerende 3-daagse, met volledige aandacht voor de kracht van jouw zaak. Dit brengt je zonder meer naar een volgend level. 3-Daagse inclusief 2 hotelovernachtingen, lunch, diner en sauna. Prijs € 2200,00 exclusief 21% btw. 

1-op-1 dag intensive

De investering voor een hele dag 1-op-1 bedraagt € 990,00 (exclusief btw en inclusief lunch). Natuurlijk op een fijne locatie in de natuur.

Maatwerk

Wil je net even een andere manier van werken met dit programma? Maatwerk vind ik super belangrijk. Dus schroom niet en neem contact met me op om je wensen te bespreken!

Is deze stap iets voor jou?

Tijdens een persoonlijke belafspraak kijken we samen hoe het traject bij jou aansluit. Aan dit individuele programma kunnen maximaal 8 deelnemers per jaar meedoen. Zo zorg ik voor veel persoonlijke aandacht.

Contact

Neem gerust vrijblijvend contact met me op om door te spreken of dit het juiste is voor jou! Ik help je graag op weg met de juiste volgende stap voor jou.        

EEN SELECTIE VAN MENSEN DIE JE AL VOORGINGEN

Meteen aan de slag?