OVER MIJ

Ben jij een ondernemende mens? Dan werk ik supergraag met je!  Ik hou van ondernemende mensen die een verschil willen maken. Die op een gezonde manier hun kracht willen delen omdat de wereld daar mooier en leuker van wordt. En op de eerste plaats; het is goed voor je eigen welzijn

Al vrij snel voel en zie ik waar knelpunten zitten en waar kracht zit. Daarvoor gebruik ik vooral mijn gevoelige antennes en intuitie. Knelpunten zijn snel geanalyseerd en wat jou een keerpunt brengt wordt snel helder. Zo kunnen we al snel aan de slag. Want zo werk ik ook: heel praktisch. Van de kern van de zaak, tot strategie, stappen plan en vooral je communicatie: hoe maak je die kracht zichtbaar.

Ondernemen is voor mij uiting geven aan mijn creativiteit. Als rode draad loopt daar doorheen iemands kracht zichtbaar maken waarbij mijn achtergond in het communicatievak goed van pas komt.  Mijn hoofd is een soort creatieve ideeën fabriek die overal oplossingen voor heeft. Vanzelfsprekend passend bij jou en de kracht van jouw zaak. 

Zolang ik me kan herinneren vroeg ik me af ‘Waarom doet iemand wat ‘ie doet?’ Wat drijft die persoon? Wat beweegt iemand?’ Eindeloos fascinerend vond ik dat en het boeit me nog steeds eindeloos. Het is wat mij betreft de basis van wie we zijn. 

“Wat je drijft is wat je graag doet. Als je vorm geeft aan wat je graag doet, krijg je energie. Die energie breng je over. Wat je overbrengt geeft een ander energie en zo deel je je kracht.”

Het dagelijks leven laat het soms net even iets minder simpel verlopen. We vallen, staan op, lopen een blauwe plek op, kiezen voor zekerheid, raken bekneld, lopen vast.

En dat is het moment waarop die ene vraag weer de focus mag krijgen:

Wat drijft je? Hoe breng je dat meer in je dagelijks leven? Hoe wordt meer en meer de kracht van je zaak?

Nog meer dan je al doet… Met als volgende stap: zichtbaar zijn met de kracht van jouw zaak. Of je nou ondernemer bent of niet.

Boerendochter, harde werker in de grafische en zakelijke dienstverlening als spil in het web. 

Ik werd opgeleid tot Grafisch IntermediairIk ken de ‘klappen van de zweep’ met een flinke dosis levenservaring. Ik werkte in de zakelijke dienstverlening als o.a. organisatorische spil op management en directieniveau, dagelijks rennend van deadline naar deadline.

Totdat ik op een dag dacht: is dit waar het echt om gaat?

Op een dag was het op. De focus op geld en roofbouw op menselijkheid binnen bedrijven deed me de das om. Mijn roer ging om na een burn-out. Persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met een diversiteit aan training, therapie, coaching en opleiding volgden. Ik keerde binnenste buiten. Vanuit mijn communicatievak zette ik die stap naar ondernemerschap, ik ken de klappen van de zweep. De angsten, de saboterende patronen, het ploeteren.

Mijn leven was voorgoed veranderd en mijn koers wijzigde naar leven vanuit mezelf, van binnen naar buiten. Met vallen en opstaan.

Ik startte met het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en professionele weg naar leven en werken van binnen naar buiten. Inmiddels doe ik dat ruim 10 jaar als sociaal ondernemers en heb de nodige initiatieven en projecten neergzet.

Het viel me regelmatig op dat mensen hun eigen talenten, of persoonlijke kracht als missie, niet konden zien. Ze konden niet zien dat ze er eigenlijk altijd al klaar voor waren om die missie te realiseren in het dagelijkse leven. Dat ze voorbeelden kunnen zijn in hun werk-en leefveld, in hun wereld.

Wanneer ik de media lees, voel ik me geraakt door het weinige aan emotionele intelligentie en wijsheid van mensen met verantwoordelijkheid die te weinig over de ethische integriteit beschikken om hun krachten aan te wenden voor het goede.

Telkens weer zie ik hoe steun, gemeenschap en een aantal hulpmiddelen om je missie te leven, ons kunnen helpen alles aan te pakken wat we willen doen en waar we toe in staat zijn: het volgen van je roeping.

Als gedreven inspirator wil ik zoveel mogelijk mensen op weg helpen vanuit hun kracht te leven en werken. De rode draad is: leven en werken vanuit je kracht, wees zichtbaar en deel je kracht. Dat maakt de wereld mooier en leuker.

Ik wil in onze maatschappij als coach, mentor, hierin een rol vervullen omdat ik weet dat we zo onze wereld in evenwicht en gezondheid brengen.

360graden Mens

360graden Mens Tiara DijkhofNaast business coach en mentor, ben ik oprichter en dagelijks bestuurder van stichting 360graden Mens, werkplaats voor bezieling. Deze stichting richtte ik op na een ingrijpend ongeval en het besef dat ik meer van betekenis wilde zijn.

De stichting houdt zich bezig met diverse projecten en doelgroepen om werk te maken van innerlijke kracht.

Meer info kun je lezen op www.360gradenmens.nl

Ik ben er van overtuigd dat wanneer we leven en werken vanuit onze kracht, we in balans blijven en we daarmee het beste van onszelf delen.

Dat brengt vervulling en flow.

Geloof jij er – net als ik – in dat we samen de wereld mooier maken door te leven en werken vanuit je kracht? 

Wil jij, ondernemend mens, een verschil maken? Is het tijd jezelf nog meer zichtbaar te maken?

Laten we dan aan de slag gaan!

 

Wat ik voor je doe?

 

Je kunt al je vragen stellen en hulp vragen. Ik zal je aanmoedigen, je cheerleader zijn, je mentor.

En als een heuse commissaris je steunen trouw te blijven aan de kracht van jouw zaak.

Want zo deel jij het beste van jezelf en ben je de ondernemende mens die een verschil gaat maken.

Wil je verder? Heb je vragen, twijfels of wil je meteen aan de slag?

 

Mail me en we maken een bel/skype-afspraak: tiara@krachtzieners.nl

 

Meteen aan de slag?

uxSQcKK0fdIhEhHYjW28Piab_L7UaWTTcP6c5K7O47c