OVER MIJ

Mijn missie? Inspireren! Zoveel mogelijk mensen mogen raken en op weg helpen hun persoonlijke missie te manifesteren. Vanuit hun kracht en talent, zichtbaar zijn en waarde delen. Dat maakt de wereld mooier en leuker! Wauw, wat een rijkdom geeft dat!  

 

Persoonlijk leiderschap. Bewustzijn. Doen wat je te doen hebt. Roeping, missie, jouw visie, jouw waarden, jouw kracht. Ondernemen omdat je een verschil wilt maken. Ik ben er van overtuigd dat we het meest welzijn ervaren als we trouw zijn aan onszelf en onze persoonlijke missie. In lijn. 

Ondernemen is voor mij uiting geven aan mijn creativiteit. Mijn hoofd is een soort creatieve ideeën fabriek die overal oplossingen voor heeft en mogelijkheden ziet. De combinatie van mijn zakelijke achtergrond in het comunicatievak en mijn intuitieve aard, zijn mijn belangrijkste instrumenten. 

Ieder mens is uniek. Ieder mens heeft een persoonlijke missie, kracht en talent. Van jou is er maar 1. Ons lijf is een vat vol bewustzijn dat we meedragen en uitdragen. We zijn een geheel van denken, doen, voelen, bezieling. Met al die levenservaringen die we vergaren is het de kunst vrij te blijven van blokkades en in lijn te blijven met wie we werkelijk zijn. Flow. 

 

Zolang ik me kan herinneren vroeg ik me af ‘Waarom doet iemand wat ‘ie doet?’ Wat drijft die persoon? Wat beweegt iemand?’ Eindeloos fascinerend vond ik dat en het boeit me nog steeds eindeloos. Het is wat mij betreft de basis van wie we zijn. 

“Wat je drijft is wat je graag doet. Als je vorm geeft aan wat je graag doet, krijg je energie. Die energie breng je over. Wat je overbrengt geeft een ander energie en zo deel je je kracht. Je brengt je Binnenwereld de Buitenwereld in!”

Het dagelijks leven laat het soms net even iets minder simpel verlopen. We vallen, staan op, lopen een blauwe plek op, kiezen voor zekerheid, raken bekneld, lopen vast.

En dat is het moment waarop die ene vraag weer de focus mag krijgen:

Wat drijft je? Hoe breng je dat meer in je dagelijks leven? Hoe wordt meer en meer de kracht van je zaak?

Nog meer dan je al doet… Met als volgende stap: zichtbaar zijn met de kracht van jouw zaak. Of je nou ondernemer bent of niet.

Zakelijk en Intuitief

Boerendochter, harde werker in de grafische en zakelijke dienstverlening als spil in het web. De rat-race.

Ik werd opgeleid tot Grafisch Intermediair, een prachtig vak. Met een flinke dosis levenservaring, ken ik de ‘klappen van de zweep’: sress, werkdruk. Ik werkte in de zakelijke dienstverlening als o.a. traffic manager en als organisatorische spil op management en directieniveau. Dagelijks rennend van deadline naar deadline.

Totdat ik op een dag dacht: is dit waar het echt om gaat?

Op een dag was het op. De focus op geld en roofbouw op menselijkheid binnen bedrijven deed me de das om.

Ik kreeg een burnout, 28 was ik. Mijn roer ging om. Persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met een diversiteit aan training, therapie, coaching en opleiding volgden. Ik keerde binnenste buiten. De zachte mensgerichte kant, sensitiviteit en intuitie konden eindelijk weer ademen. Trouw zijn aan mezelf!

Deze tijd was leerzaam over mijn kwaliteiten, mijn persoonlijke missie. De stap naar ondernemerschap volgde. Vrijheid, ruimte. Maar ook de onzekerheden, saboterende patronen, het ploeteren.

Mijn leven was voorgoed veranderd en mijn koers wijzigde naar leven vanuit mezelf, van binnen naar buiten. Met vallen en opstaan.

Mijn zakelijke achtergrond combineerde ik mijn sterke intuitie. Ik volgde mijn hart en startte met het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en professionele weg naar leven en werken van binnen naar buiten. Inmiddels doe ik dat ruim 10 jaar als sociaal ondernemer.

Ben jij een ondernemend mens? Dan werk ik supergraag met je!

Ik hou van ondernemende mensen die een verschil willen maken. Die hun kracht willen delen met hun persoonlijke missie omdat de wereld daar mooier, leuker en gezonder van wordt. De wereld heeft mensen zoals jij nodig!

Is het de hoogste tijd voor jou? Laten we dan aan de slag gaan!

Je kunt al je vragen stellen en hulp vragen. Ik zal je aanmoedigen, je cheerleader zijn, je mentor. En als een heuse commissaris je steunen trouw te blijven aan de kracht van jouw zaak.

Want zo deel jij het beste van jezelf en ben je de ondernemende mens die een verschil gaat maken.

Vragen, twijfels of wil je meteen aan de slag?

Mail me en we maken een bel/skype-afspraak: tiara@krachtzieners.nl 

 

Wat ik nog meer doe…

Op mijn 39e kreeg een ongeval en ontsnapte op een haar na aan de dood. Ik maakte een val in een middeleeuwse kelder, brak mijn rug en scheurde al mijn enkelbanden. Voor 3 maanden zat ik onder zware medicatie op de bank of lag plat. Niets kon ik meer. Ook geen hersen- of intuitief werk door de zware medicatie. In die tijd besloot ik voor meer mensen van betekenis te willen: dit ging ik doen met:

360graden Mens

Naast business coach en mentor, ben ik oprichter en dagelijks bestuurder van stichting 360graden Mens, werkplaats voor bezieling.

Deze kleinschalige stichting houdt zich bezig met diverse maatschappelijke projecten voor verschillende doelgroepen vanuit een gedeelde visie. 

Projectmatig werken vind ik heerlijk, zo kan ik optimaal vormgeven aan mijn creativiteit en idealisme. 

Je zult bij mij een diversiteit aan projecten voorbij zien komen waar ik graag mijn steentje aan bijdraag of waar ik ambassadeur voor ben. Want ik geloof er heilig in: samen maken we de wereld mooier. Jij en ik.

Meer info kun je lezen op www.360gradenmens.nl

Ik wil in onze maatschappij als coach, mentor, een rol vervullen omdat ik weet dat we zo samen onze wereld in evenwicht en gezondheid brengen.

Door met me samen te werken, steun je deze sociale projecten.

Een deel van de Krachtzieners winst gaat naar de sociale projecten.  Mooi toch!

Een van mijn initiatieven: de Gelukseend

Mijn liefde voor de 2CV Lelijke eend en het welzijn van mensen heb ik gebundeld in een persoonlijk non-profit initiatief: de Gelukseend.

Meer kun je lezen op www.gelukseend.nl

gelukseend mens en welzijn

Meteen aan de slag?