Welke business-strategie of -model ook – hoe geweldig en goed die ook moge zijn – gaat niet werken zolang je jezelf ondermijnt.

Als je jezelf klein houdt. Als je jezelf verteld dat wat je doet niet zoveel voorstelt. Als je innerlijke criticus de leiding heeft. Ga je nooit bereiken wat je graag zou willen bereiken. Dan kan een geniaal model, een perfecte training, niets voor je betekenen. Want wat je ook doet; onbewust ondermijn je jezelf. De zoveelste cursus, training, opleiding… Herkenbaar?

Op het moment dat je saboterende mechanismen steeds meer gaat herkennen, kun je ze ombuigen.

Dan ga je mooie resultaten krijgen. Dan komt er meer gemak. Zul je zien dat er vanuit eenvoud ineens heel veel mogelijk is. Dat zwoegen voor succes niet meer nodig is. Dat eenvoud genoeg is voor je succes en de resultaten die jij wenst om dat verschil te maken dat jij graag wilt.

Met voldoening. Met meer gemak. Met de kracht van jouw zaak. Krijg je saboteurs in het vizier. Omarm ze. Geef ze een passende plek. Ga verder vanuit je kracht. Want die geef je dan alle ruimte, vrij.

 

  • Welke stemmetjes heb je die jou belemmeren? Observeer ze.
  • Hoe buig je ze om?
  • Wat helpt je vandaag om te luisteren naar de kracht van jouw zaak? Om die stap te zetten vanuit rust en eenvoud?

Herken je saboterende moves. Veroordeel jezelf niet, observeer. Kies opnieuw, vanuit je drive, dat wat je roept, je verlangen.

Leer meer te vertrouwen op je innerlijke mentor. Dat geeft je een krachtig instrument om toegang te krijgen tot dit meest authentieke, wijze en rustige deel van jezelf.

 

Samen aan de slag?

Mail me en we skypen, drinken koffie, bellen. tiara@krachtzieners.nl