Kracht Consult

… Als jij wil laten zien aan deze wereld wat jij te bieden hebt… Jezelf niet meer kleiner maken.

… Als jij je professie vanuit je innerlijke drive neer wilt zetten. Stop met leven naar andermans wensen. Start met leven naar je eigen wensen.

… Als alles in jou schreeuwt je missie te leven en deze daadwerkelijk om te zetten in jouw succes. Echt iets doen wat er voor jou toe doet.

Je bent er aan toe eindelijk écht te werken vanuit jouw kracht. Je staat op de brug van oud naar nieuw, toe aan een transformatie. Tijd voor de stap meer recht te doen aan jezelf en daarmee ook aan de wereld om je heen.

Nee, geen trucs, mijn uitgangspunt is jouw unieke zijn. Dat is je kracht. Als je daar dichtbij blijft, wordt het de kracht van jouw zaak. Dan ben je uniek en krachtig.

Snel en zuiver analyseren en intuitief sterk aanvoelen waar je kracht zit, waar je jezelf belemmert, waar je groei zit.

Naast inzichten geef ik ook heel praktische handvatten. Dat is waar ik goed in ben. Al veel mensen gingen jou voor, zij ondergingen een transformatie en nieuwe stappen. Trouw aan intrinsieke drijfveren en verlangens. 

Er zijn veel methoden, therapieën en coaching, op zoveel manieren. Uiteindelijk gaat het om de methode die het beste bij jou past en je zo dicht mogelijk bij jezelf brengt. Want dat geeft je duurzame kracht: dicht bij jezelf zijn.

Hoe meer je verbonden bent met jouw kracht, hoe meer je deelt, hoe meer mensen je kunt raken: 1 + 1 = 3 >! 

Geloof  je er net als ik in dat de krachtigste methode in je eigen hand ligt? Door aandacht en openheid voor wat er in je leeft… Door daar bij aanwezig zijn met je aandacht, zet je jouw zelfrealiserende vermogen aan het werk: jouw waardevolle proces van transformatie.

Jij bent 100% committed om te leven vanuit je kracht?

Dit kan een spannende weg zijn, die moed van je vraagt. We lopen immers niet voor niets met een boogje om onze angsten heen; bewust of onbewust. Ook al wéét je dat het je belemmert. Het bijzondere is dat wanneer we ons ervoor openstellen, er vaak een opluchting volgt die oneindig veel ruimte geeft.

Disbalans ontstaat door verwijdering van jezelf, op welk niveau dan ook – mentaal, emotioneel, fysiek. Door open een aanwezig te zijn bij je binnenwereld, kom je weer tot jezelf en je kracht.

Er is maar 1 methode die je echt helpt; dat ben je zelf met 100% commitment

Wat een Kracht Consult je brengt

Wat een consult brengt, is vaak niet eens in woorden te vatten. Het is iets om te ervaren. Maar omdat ik snap dat je toch graag wat conrete informatie wilt, doe ik een beknopte poging. 

Je succes groeit want je hebt belemmerende patronen en zelfsaboterende mechanismen getransformeerd. 

Je potentieel krijgt de ruimte, je balans herstelt, je intrinsieke kracht neemt toe.

Je neemt jouw plek in, gaat brengen wat je te brengen hebt in onze wereld. Op jouw manier met wat jij van nature te delen hebt: de kracht van jouw zaak.

Praktische inzichten en handvatten om de kracht van jouw zaak vorm te geven in de dagelijkse realiteit. Ook de ondernemende kant en de branding krijg je helder.

Dit is wat je wilt:

Helderheid, focus, structuur, rust, ruimte, helemaal passend bij de kracht van jouw zaak. Uitdragen hoe jij een verschil maakt. Op jouw manier – hoe groot of klein die ook moge zijn.

Aan de slag?

Wil je eerst eens nader kennismaken? Dat kan natuurlijk. We kunnen bellen of skypen.

Afspraak maken voor een 1-o-1 consult

Consulten kunnen plaatsvinden in de praktijk in centrum Zutphen, op de achterbank van mijn 2CV, op locatie in combinatie met een natuurwandeling of via skype.  

Mail naar tiara@krachtzieners.n

Waarom ik doe wat ik doe?

Ik ken de ‘klappen van de zweep’ met een flinke dosis levenservaring. Ik werkte in de zakelijke dienstverlening als o.a. organisatorische spil op management en directieniveau, dagelijks rennend van deadline naar deadline.

Op een dag was het op. De focus op geld en roofbouw op menselijkheid binnen bedrijven deed me de das om. Mijn roer ging om na een burn-out. Persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met een diversiteit aan training, therapie, coaching en opleiding volgden. Ik keerde binnenste buiten.

Mijn leven was voorgoed veranderd en mijn koers wijzigde naar leven vanuit mezelf, van binnen naar buiten. Met vallen en opstaan.

Ik startte met het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en professionele weg naar leven en werken van binnen naar buiten. Inmiddels doe ik dat ruim 10 jaar.

Meteen aan de slag?