Selecteer een pagina

Persoonlijk Energiewerk

Energiewerk

Verbonden met je innerlijke wijsheid, verwonderen over wat je hart je ingeeft. 

Rust, helderheid, energie, dat is de flow die je wilt toch? 

Ben je ‘in lijn’ met jezelf, dan ervaar je flow – ook al heb je soms tegenwind, je voelt dat het klopt. 

Maar soms voelt het anders…

We hebben allemaal een perfecte plek in het geheel. Met een kern van wijsheid, mogelijkheden en kracht. 

Zo n 95% van ons gedrag is onbewust: gewoontes, overtuigingen, genen, familielijnen, levenslijnen, levenservaringen, overlevingsstrategieën…

Dit alles is JOUW energie en die straal je uit: in je dagelijkse leven, en ook in je wensen en verlangens die je graag waar wilt maken. 

Door je open te stellen voor je dagelijkse leven als spiegel: met soms irritaties, stress, spanning, vermoeidheid… kun je je onderbewuste verkennen en de energetisch lading ruimte geven. Zonder veroordelen of het weg willen hebben, vanuit een open hart. 

Dit geeft je ruimte om te zijn wie je bent. Met persoonlijk energiewerk help je jezelf met ontladen van spanning voor meer ontspanning, herstellen van je balans en meer ontvankelijk te zijn voor een flow die rust, helderheid en energie brengt. Verbonden met de kracht van jouw natuur.

Alles kent een balans

Kracht én veerkracht om uitdagingen te trotseren. Het mooie is dat alles in de natuur zichzelf herstelt, altijd weer balans zoekt en vindt.  En zo is dat ook voor ons, wij zijn immers ook natuur. 

Door balans in je binnenwereld, ervaar je jouw kracht. Wat mij betreft is dát je werk, wat je te doen hebt. Zo deel je jouw waarde met de buitenwereld.

Dat is wat je wilt, toch?

Tiara Krachtzieners Authenticiteit

We zijn allemaal gelijk en ieder is uniek. Met een perfecte plek in het grote geheel. Op jouw authentieke manier.

Maak een 100% commitment om te leven vanuit je authentieke kracht. Je hebt 1 moment, dat is nu…

Ik help jou met je transformatie proces. Van vast zitten, ‘out of line’ en je futloos voelen, naar flow, in lijn en weer energie ervaren. De afgelopen 15 jaar heb ik al veel mensen op weg mogen helpen in mijn praktijk.

Door aandacht en openheid voor wat er in je leeft… Door daar bij aanwezig zijn met je aandacht, zet je jouw zelfrealiserende vermogen aan het werk: jouw waardevolle proces van transformatie.

 

 

Persoonlijk Energiewerk Sessie

Live online via beeldbellen

Tijdens onze sessie stem ik me op je af. Ik lees je energiesysteem, voel waar spanning en blokkades zitten. Het effect van dit energiewerk is dat je systeem oude energetische belasting los kan laten waardoor je je lichter en ruimer voelt. Er ontstaat weer flow.

Je krijgt inzichten in de werking van energie waardoor je gaandeweg leert hoe je energiewerk op je zelf kunt toepassen. 

Sessie 

€ 65,00, duur 45 minuten

Korting bij meerdere sessies:

3 sessies: € 175,- (i.p.v. € 195,-)

5 sessies: € 265,,- (i.p.v. €325,-)

Waarom ik doe wat ik doe

Ik ken de ‘klappen van de zweep’ met een flinke dosis levenservaring. Ik werkte in de zakelijke dienstverlening als o.a. organisatorische spil op management en directieniveau, dagelijks rennend van deadline naar deadline.

Op een dag was het op. De focus op geld en roofbouw op menselijkheid binnen bedrijven deed me de das om. Mijn roer ging om na een burn-out. Persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met een diversiteit aan training, therapie, coaching en opleiding volgden. Ik keerde binnenste buiten.

Mijn leven was voorgoed veranderd en mijn koers wijzigde naar leven vanuit mezelf, van binnen naar buiten. Met vallen en opstaan.

Ik startte met het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en professionele weg naar leven en werken van binnen naar buiten. Inmiddels doe ik dat ruim 10 jaar.

Neem gerust contact op met je vraag