Er wordt van ons gevraagd om onze creativiteit nog meer te laten opvallen. Om nog meer te vertrouwen op onze eigen talenten. Op onze roeping, bezieling. Op onze kracht. Wij mogen mensen helpen met onze talenten.

Zelfs nu er economisch een flinke uitdaging ontstaat, word je in deze tijd heel erg gewezen op jouw authentieke kracht en jouw unieke talenten.

Jij bent misschien wel een aantal voorloper, een wegbereider.

Loslaten van oude structuren, oude zekerheden, oude patronen. In dat opzicht loop je misschien wel een aantal stappen voor?

In deze tijd is er heel veel behoefte aan mensen zoals jij. En je werkt waarschijnlijk vooral met energie in de dingen die je doet? Jouw energie is nodig voor het collectief.

Focus je vooral op de verlangens en behoeften die mensen in deze tijd ervaren en niet zozeer op de pijnen en angsten. Er is juist nu behoefte aan hoop, positiviteit en perspectief.

Maak jezelf kenbaar en zichtbaar. Wordt nóg zichtbaarder. Deel jouw kennis en waarde en biedt mensen de hoop die ze zoeken. Probeer wat meer gratis te doen.

Misschien kan je jouw diensten uitbreiden, passend bij de kracht van jouw zaak. Mensen zijn teruggeworpen op hun huis, vroeg of laat wordt er online gezocht naar hulp en verbinding.

Ga Zoomen, Skypen, Facebook live, deel dagelijks tips met leuke foto’s, creëer iets met continuïteit, elke ochtend bij het wakker worden zorgen voor een ‘dagtip’ in de mailbox van je netwerk… Er zijn zoveel mogelijkheden om juist nu je waarde te delen.

Sparren? Strategie bedenken? Neerzetten? Mail me en we gaan beeldbellen om er werk van te maken.

Ik zeg GO! 

Wil je aan de slag?

Dan is NO Marketing! iets voor je. Mét korting! Meer info vind je hier