NU is het tijd voor jou. Voor de kracht van JOUW zaak. Waar wacht je nog op?

Ga mee, ga aan de slag, werken full focus op een prachtige plek in de natuur. Tussen 4 – 8 juni kun je nog een dag 1-op-1 met me werken aan de kracht van jouw zaak. En ik geef nog een fikse reductie ook. Gewoon, omdat ik het zo wezenlijk vindt dat je gehoor geeft aan wat jij werkelijk te doen hebt…

En natuurlijk; het is begrijpelijk dat je nog niet gestart bent met het écht leven van jouw missie, dat je je roeping nog niet ten volle volgt! Ik heb er zelf ook lang mee geworsteld. Maar nu sta jij op de kaart.

Dit is jouw moment. Je hoeft het niet langer alleen te doen. Ik ben er om je te helpen vorm te geven aan de kracht van JOUW zaak. Om je vol enthousiasme te motiveren jouw roeping en missie (nog meer) vorm te geven. Er is maar 1 jij die kan doen wat jij te doen hebt!

Dit is een kans om vol focus en met plezier aan de slag te gaan.

** Identiteit & Missie. Helderheid over wie je bent, wat jou uniek maakt en waarom je doet wat je doet. Kortom: de kracht van jouw zaak

** Aanbod – de dienst precies passend bij jouw missie en kracht. Hoe dien je optimaal en maak je de vertaling naar je klant

** Zichtbaarheid & Creatie van content: Kloppende marketingcommunicatie: wie jij bent in lijn met je zichtbaarheid en content creëren passend bij wie je bent. Er is maar 1 jij en dat is meteen je beste marketing strategie. Geen marketingtrucs, gewoon heel puur en integer.

** Actie – doen wat je te doen hebt met een dagelijkse planning waarin je alles integreert. Je gaat met een concreet plan naar huis.

** En we gaan met nog meer thema’s aan de slag die je op de website vindt: https://krachtzieners.nl/je-missie-manifest-volg-je-roeping/

Je investering voor deze 1-op-1-dag

Het belangrijkste is de échte intentie om te investeren in jezelf. Om jezelf de ruimte te geven je roeping te volgen. Moedig!

De normale bijdrage voor mij aan je zij, is € 990,00 en dat is inclusief follow-up en contact als je even vastloopt.

In de week van 4 tot 8 juni werk ik op een heel bijzondere plek midden in de natuur.

Ik wil je daar heel graag mee naartoe nemen en daar een dag met je aan de slag gaan.

Beslis je meteen dan prikken we een dag en ik geef je een reductie. Je betaalt geen €990,00, maar €690,00. Inclusief een lekkere lunch en boswandeling natuurlijk!

Wacht niet, mail me op tiara@krachtzieners.nl

Mijn drive heb je!