De kracht van jouw zaak wordt in een beeld vertaald: je visual branding. Dat kan bestaan uit een uniek logo als uithangbord van je onderneming. In een oogopslag straalt het uit wat jij wilt overbrengen. Dit is wat als eerste bij jouw klant in het oog springt. Maar de integratie van je huisstijl in je sociale media uitingen en website, horen ook bij je visual branding.

 

Op basis van een oud logo kan er een (her)ontwerp gemaakt worden, of een heel nieuw logo op basis van je visie, missie en waarden.  Het realiseren van je logo is een persoonlijk proces dat door onze vormgever zorgvuldig wordt aangepakt.

 

Je eigen unieke en professionele huisstijl

We kunnen een volledige huisstijl verzorgen om de kracht van je zaak optimaal weer te geven. Dit betekent: een logo, samen met briefpapier, enveloppe en visitekaartje. Desgewenst kan hier een aanvulling voor social media headers en een website achtergrond.

 

Professionele grafisch vormgever

We gaan voor de kracht van je zaak en zetten daarvoor graag professionals in. Zo werken we samen met een grafisch vormgever die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in het vormgeversvak. Sterk in conceptueel denken, de kern weten te pakken van waar het voor jouw zaak om gaat en een helder beeld scheppen: je professionele unieke logo.

 

2 Variaties

Om voor elk budget een mogelijkheid te bieden, hebben we 2 opties mogelijk gemaakt:

1) 1 Logo ontwerp | Tarief € 250,00 excl. BTW

Een uniek ontwerp wordt gemaakt op basis van een briefing samengesteld aan de hand van jouw voorkeuren, wensen, visie en missie. Er wordt 1 logo ontwerp gemaakt waarvoor je een vast laagdrempelig bedrag betaalt. Je kunt tot maximaal 3 keer de kleurstelling van het voorgesteld ontwerp aanpassen. Zodra je tevreden bent ontvang je digitale bestanden: het logo, briefpapier, enveloppe, visitekaartje. Dit zijn professionele bestanden waarmee je naar een drukker kunt.

  | Tarief € 375,00 excl. BTW

Ook bij deze optie wordt er een uniek en professioneel logo ontwerp gemaakt op basis van een briefing. Bij deze variant wordt je meer bij het proces betrokken. Hierdoor kun je meer richting geven tijdens het ontwerpproces. Er zijn 2 overleg momenten inbegrepen.

Digitaal bestand

Van het uiteindelijk ontwerp ontvang je een professioneel bestand dat je kunt gebruiken voor andere grafische toepassingen.

 

Meteen aan de slag met je huisstijl

Zodra het logo ontwerp klaar is, ontvang je alle digitale bestanden van ons. Als je wenst kunnen we je verder ondersteunen het implementeren van het nieuwe logo in onderdelen zoals e-mailberichten, tekstdocumenten en websites.

Contact? Mail naar tiara@krachtzieners.nl