Heb je vaak goede ideeën die je niet in actie omzet? Ik kan je helpen om vanuit jouw idee naar een goed plan te komen. En als je wilt kan ik je ook helpen om dat plan vervolgens uit te voeren.

Doelen en wensen daadwerkelijk realiseren is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Iedere zelfstandige loopt er wel eens tegenaan dat plannen niet zo goed van de grond komen als gewenst is. Iemand om mee te sparren is dan een welkome partner!

 

Wil je een sparringpartner die:

  • ondersteuning geeft bij de eerste stappen als zelfstandige professional of ondernemer?
  • een ondernemersplan met je maakt? Om bij elk onderwerp bewust en overwogen keuzes te kunnen maken?
  • van je idee een concreet plan maakt?
  • je praktische vragen kan beantwoorden?
  • vanuit ervaring je nieuwe inzichten en perspectieven geeft?
  • je helpt bij het weer krijgen van helder zicht wanneer er even te veel bomen in het bos staan
  • met jou meedenkt over verdienmodellen en je activiteiten op elkaar afstemt zodat je expertise of dienst nog beter tot zijn recht komt en meer omzet geeft?

Alle gebieden van je ondernemerschap: missie, visie, communicatie strategie, visual branding, content marketing, administratie tot doorzettingsvermogen en persoonlijk effectiviteit? Het zijn allemaal wezenlijke facetten voor de kracht van je zaak.

Laat me weten met welke vraag je zit. Samen kunnen we tot een concreet SMARTplan komen, zodat jij met meer succes kan starten of je ondernemerschap kunt professionaliseren en uitbouwen.

Business coaching
Als sparringpartner ben ik er voor jou om (weer) focus te krijgen op je business. Weet je niet waar je moet beginnen? Zie je het even niet meer helder? Heb je moeite om de mogelijkheden en de kansen weer te zien? Ik denk met je mee, deel inzichten, wissel ideeën uit zodat je weer scherp en met focus aan de slag kunt.

 

Bestaande en startende ondernemers in de provincie Overijssel kunnen gebruik maken van interessante subsidies. Lees de mogelijkheden door en stel met mij een maatwerk traject samen.

 

Zelfstandige professionals (ZP-ers). Dit zijn bij de Kamer van Koophandel ingeschreven zelfstandige ondernemers met maximaal één medewerker in loondienst. Ook een freelancer, een vof, een cv, een maatschap of een eenmanszaak komen in aanmerking.

Waarvoor
Voor bijscholing voor de verbetering van beroepskwalificaties van de zelfstandig professional.

Lees uitgebreid verder over de mogelijkheden en vaardigheden op: http://www.overijssel.nl/loket/subsidies/@LaZ/scholingsvouchers/

 

Startende ondernemers in Overijssel.

Waarvoor
Voor de inhuur van een coach voor de verbetering van ondernemerskwaliteiten en vaardigheden.

Lees uitgebreid verder over de mogelijkheden en vaardigheden op: http://www.overijssel.nl/loket/subsidies/@LzA/voucherregeling/

 

Sta je niet ingeschreven in de provincie Overijssel? Neem contact met me op om mogelijkheden te bespreken.