Waarom Krachtzieners

Dat je af en toe hulp nodig hebt is volstrekt normaal, maar helaas is het in deze tijd ook normaal dat adviseurs vooral zoveel mogelijk uren aan jou willen factureren. Daar wil ik verandering in brengen.

Ik wil maatschappelijk verantwoord ondernemen en dat betekent dat ik er ben om jou te helpen en dat ik dat in zo kort mogelijke tijd wil doen. Ik ga uit van jou en van jouw kracht en doe dus precies wat voor jou nodig is. Niet meer en niet minder.

Voor jou?

Krachtzieners is bedoeld voor ondernemende professionals

  • als je de behoefte of drang voelt meer vanuit je missie te leven en werken
  • een groter positief verschil wilt maken in de wereld
  • de impact die je met je werk kunt maken wilt uitbreiden
  • op een natuurlijke manier de kracht van je zaak wil profileren
  • vermoedt dat het veel leuker zou zijn en veel meer voldoening zou geven wanneer je jouw missie manifesteert!

Hoe Krachtzieners je helpt

Ik kan snel en zuiver analyseren en voel goed aan waar je kracht zit, waar je jezelf belemmert, waar je groei zit. Dat is waar ik goed in ben en waar ik al veel mensen naar tevredenheid mee heb geholpen.

 

Vooral werken we samen zodat jij vanuit je eigenheid en intrinsieke kennis stappen zet.

 

Je kunt Programma’s volgen en Praktische werk uit handen geven voor je Social Media, Website, Huisstijl, Logo. Ik werk daarin samen met een aantal professionals.

GA MET ME AAN HET WERK

Tiara Dijkhof

Tiara Dijkhof

Sociaal ondernemer en jouw business coach

Waarom ik dit doe?

Het viel me regelmatig op dat mensen hun eigen talenten, of persoonlijke kracht als missie, niet konden zien. Ze konden niet zien dat ze er eigenlijk altijd al klaar voor waren om die missie te realiseren in het dagelijkse leven. Dat ze voorbeelden kunnen zijn in hun werk-en leefveld, in hun wereld.

Wanneer ik de media lees, voel ik me geraakt door het weinige aan emotionele intelligentie en wijsheid van mensen met verantwoordelijkheid die te weinig over de ethische integriteit beschikken om hun krachten aan te wenden voor het goede.

Ik wil in onze maatschappij als coach hierin een rol vervullen omdat ik weet dat we zo onze wereld in evenwicht en gezondheid brengen.

Telkens weer zie ik hoe steun, gemeenschap en een aantal hulpmiddelen om je missie te leven, ons kunnen helpen alles aan te pakken wat we willen doen en waar we toe in staat zijn: het volgen van je roeping.

Naast sociaal ondernemer en business coach ben ik oprichter en dagelijks bestuurder bij stichting 360graden Mens, werkplaats voor bezieling. Deze stichting houdt zich bezig met diverse projecten en doelgroepen om talent om te zetten in werk. Meer info kun je lezen op www.360gradenmens.nl

WE WERKEN SAMEN AAN DE KRACHT VAN JE ZAAK

Koen Beekmann

Koen Beekmann

Grafisch Design Heerlijk-Helder

Je unieke en professionele huisstijl

We kunnen een volledige huisstijl verzorgen om de kracht van je zaak optimaal weer te geven. Dit betekent: een logo, samen met briefpapier, enveloppe en visitekaartje. Desgewenst kan hier een aanvulling voor social media headers en een website achtergrond.

De kracht van jouw zaak wordt in een beeld vertaald: je visual branding. Dat kan bestaan uit een uniek logo als uithangbord van je onderneming. In een oogopslag straalt het uit wat jij wilt overbrengen. Dit is wat als eerste bij jouw klant in het oog springt. Maar de integratie van je huisstijl in je sociale media uitingen en website, horen ook bij je visual branding.

 

 

 

 

 

Neem contact met mij op:

Kees Lamper

Kees Lamper

Webdesigner

Ieder bedrijf heeft voordeel bij een goed werkende en gebruiksvriendelijke website. Ik ben er zeker van dat er uit iedere website meer te halen is. Ik richt mij vooral op starters en het midden en klein bedrijf.

Mijn doel bij de bouw van iedere website of webshop is een zo goed mogelijke positie creëren in de zoekmachines, zodat klanten ‘vanzelf’ in de richting van uw website worden getrokken. En natuurlijk niet minder belangrijk een professionele website neerzetten.

Neem contact met mij op:

Adelijn de Vries - Martin

Adelijn de Vries - Martin

Onderwijsontwikkelaar

Na vijftien jaar onderwijservaring besloot ik dat het tijd was om voor mijzelf te gaan beginnen.

Nu geef ik nog een paar uurtjes les in communicatie op de fotovakschool, maar verder richt ik mij volledig op het ondernemen. Met mijn bedrijf ‘De Verwildering’ wil ik mens en natuur dichter bij elkaar brengen. Met ‘De Educatiemaker’ richt ik mij op het ontwerpen van educatief materiaal voor ondernemers.

Geef mij een theorie en ik maak er een educatief product van!

Door een slimme combinatie van uitnodigende en activerende teksten, gecombineerd met verwerkingsopdrachten die maken dat wat je gelezen hebt ook echt gaat leven. Zo zorg ik er voor dat je het geleerde echt gaat begrijpen en wat je wilt overbrengen ook echt aankomt!

Dus, wil je jouw expertise delen door e-learning of offline lesprogramma te ontwikkelen, eventueel voor marketingdoeleinden of het trainen van je medewerkers, neem dan gerust eens contact met me op. Samen kijken we dan wat er mogelijk is en wat het beste bij jouw bedrijf past.

Het is mijn drive om jouw kennis tot een begrip te maken

Neem contact met mij op:

Daniela Depau

Daniela Depau

Fotograaf

In mijn portretten ben ik op zoek naar jou en ben ik bereid te wachten totdat  jij achter je gezicht te voorschijn komt. Jezelf tonen voor de camera is voor velen niet aangenaam of comfortabel. Ik help jou zichtbaar te worden en neem daar de tijd voor.

“Mijn fotografie gaat over elkaar ontmoeten, inspireren en raken met het hart. Blij word ik van de co-creatie die tot dubbelgeluk leidt.”.

Neem contact met mij op:

Wil je verder? 

Heb je vragen, twijfels of wil je meteen aan de slag? Mail me en we maken een bel/skype-afspraak.

NEEM CONTACT OP