“Wat we niet toestaan in onszelf zullen we nooit toelaten in een ander”

Dus we vragen impliciet de ander te blokkeren wat we in onszelf hebben geblokkeerd. Gebruik makend van woorden die kwetsen en schaamte geven: je bent te agressief, je bent te direct, je bent te confronterend.

Voor een volgende keer; wat als we eens helemaal geen feedback geven? In plaats daarvan kunnen we een reflectie toepassen en naar huis gaan om na te denken. Om te onderzoeken wat comfortabel en ongemakkelijk is; voor ieder van ons als het gaat om de expressie van ieders eigen unieke stem.

We hebben geen wereld vol uitgesproken leiders, totdat we dit huiswerk doen. Laten we de weg terug vinden naar krachtige stemmen.

Als je nu aan het werk wilt gaan en ondersteuning wilt krijgen voor de kracht van jóuw zaak – jóuw stem – met een nieuw project, een carrièreswitch of een zakelijke onderneming – kom dan en doe mee aan Je Missie Manifest.

Je kunt je nu aanmelden. Bekijk de details en meld je hier aan: https://krachtzieners.nl/je-missie-manifest-volg-je-roeping/

Ben je voor meer dan 12 uur in loondienst of actief als zzp’er? Dan heeft de overheid een voucher van €600,00 beschikbaar gesteld. Deze kun je gebruiken als korting op het traject.