Kracht Sessie

… Als jij wil laten zien aan deze wereld wat jij te bieden hebt….

…. Als jij je professie vanuit je innerlijke drive neer wilt zetten

… Als alles in jou schreeuwt je missie te leven en deze daadwerkelijk om te zetten in jouw succes

Transformeer onbewuste belemmeringen zodat jij het maximale uit je professie haalt.

Er zijn veel methoden, therapieën en coaching, op zoveel manieren. Uiteindelijk gaat het om de methode die het beste bij jou past en je zo dicht mogelijk bij jezelf brengt. Want dat geeft je duurzame kracht: dicht bij jezelf zijn.

Disbalans ontstaat door verwijdering van jezelf, op welk niveau dan ook – mentaal, emotioneel, fysiek. Door open een aanwezig te zijn bij je binnenwereld, kom je weer tot jezelf en je kracht.

Ik geloof erin dat de krachtigste methode in je eigen hand ligt; door aandacht en openheid voor wat er in je leeft. Daar bij aanwezig zijn, zet je zelfherstellende vermogen aan het werk: jouw transformatie.

Jij bent 100% committed om te leven vanuit je kracht

Dit kan een spannende weg zijn, die moed van je vraagt. We lopen immers niet voor niets met een boogje om onze angsten heen; bewust of onbewust. Ook al wéét je dat het je belemmert. Het bijzondere is dat wanneer we ons ervoor openstellen, er vaak een opluchting volgt die oneindig veel ruimte geeft.

Bij dit transformatie proces van aanwezigheid en commitment aan jezelf, ben ik graag je mentor. Als steun, cheerleader, stok achter de deur, inspirator.

.

Een Kracht Sessie brengt jou:

* Belemmerende patronen en zelfsaboterende mechanismen maken ruimte voor je succes.

* Je potentieel krijgt de ruimte, je balans herstelt, je intrinsieke kracht neemt toe.

En daarmee ook de plek die jij in de wereld hebt. Op jouw manier met wat jij van nature te delen hebt: de kracht van jouw zaak.

* Jij bent een unieke expressie, er is maar 1 versie van jou. Met wat jij te delen hebt. En het is jouw zaak om open te zijn en jouw kracht te delen.

Er is maar 1 methode die je echt helpt; dat ben je zelf met 100% commitment

Maak een afspraak voor een 1-o-1 sessie of gratis kennismaking via Skype. Mail naar tiara@krachtzieners.nl

.

Waarom ik dit doe?

Tiara DijkhofIk ken de ‘klappen van de zweep’ met een flinke dosis levenservaring. Ik werkte in de zakelijke dienstverlening als o.a. organisatorische spil op management en directieniveau, dagelijks rennend van deadline naar deadline.

Op een dag was het op. De focus op geld en roofbouw op menselijkheid binnen bedrijven deed me de das om. Mijn roer ging om na een burn-out. Persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met een diversiteit aan training, therapie, coaching en opleiding volgden. Ik keerde binnenste buiten.

Mijn leven was voorgoed veranderd en mijn koers wijzigde naar leven vanuit mezelf, van binnen naar buiten. Met vallen en opstaan.

Ik startte met het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en professionele weg naar leven en werken van binnen naar buiten. Inmiddels doe ik dat ruim 10 jaar.

Meer over mij kun je hier lezen: http://krachtzieners.nl/over-krachtzieners/

Gewoon eens nader kennismaken kan natuurlijk ook. Mail me dan op tiara@krachtzieners.nl

.

.