Bloggen voor dienstverleners met weinig tijd en/of ideeën die wél regelmatig een blogartikel willen publiceren.

JIJ WEET OOK WEL DAT JE MOET BLOGGEN…Content, Google, expertstatus, klanten, etc.

Maar moet dat echt zo vaak? Elke week, elke maand?

Hoe kun je in hemelsnaam elke keer wat origineels verzinnen?

En dan moet het ook nog ’s lekker lezen …

Als schrijven niet je werk is, kan ik me goed voorstellen dat je moedeloos en gefrustreerd raakt omdat het je soms gewoon niet lukt.

Ik help je bij het schrijven van de blogartikelen – als jouw persoonlijke eigen ghostwriter. (Nee, als he dat niet wilt, hoeft niemand het te weten. Het blijft jouw expertise door mij in woorden gevat)

WANNEER HEB JE VOOR ’T LAATST EEN BLOGPOST OF ARTIKEL VOOR JE E-ZINE GESCHREVEN?

Misschien ben je er ooit vol enthousiasme aan begonnen, maar is er langzaam de klad in gekomen. Je bent er misschien ook niet 100% tevreden mee.

Of heb je de stap naar een eigen blog überhaupt nog niet durven zetten?

Ik hoor vaak van dienstverleners dat ze wel een heleboel beginnetjes hebben maar dat ze geen enkel stuk ook echt afmaken.

Klinkt dit een beetje bekend? Heb jij weleens wakker gelegen van je (niet-geschreven) blogartikelen? Nou, stop met piekeren en lees verder hoe jij kunt pronken met mijn veren.

JE EIGEN BLOG, NET EVEN BETER

Stel je voor dat jij de komende tijd een aantal toffe blogartikelen op je site kunt plaatsen. Die passen in je kalender van trainingen en marketing, en waarin ook nog eens jouw eigenheid doorklinkt.

Ik ben online copywriter en contentcoach voor zelfstandig dienstverleners. Voor mijn klanten schrijf ik o.a. content zoals blogartikelen en nieuwsbrieven.

Ik schrijf persoonlijk in de stijl van mijn klanten. Hoe ik dat doe? Met mijn inlevingsvermogen, intuïtie en levenservaring. En de nodige vakkennis natuurlijk.

Ik schrijf bijvoorbeeld over leiderschap, missie en visie, productiviteit, marketing, ondernemerschap, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, businesscoaching …

HEB JIJ DIT NODIG?

  • Een lijst met goeie ideeën.
  • Een strak plan.
  • Jouw persoonlijke ghostwriter.

EERST PRATEN, DAN AAN HET WERK.

Mail me om af te spreken op tiara@krachtzieners.nl

We hebben het dan over je ideale klant, brainstormen over passende onderwerpen en maken een plan.

Goed plan? Ik hoor graag van je!