Alle ideeën die je al zo lang hebt, laten neerdwarrelen en er dan concrete vorm aan geven. Wat is er allemaal aan ideeën? Wat is vruchtbaar? Wat is wijsheid, volgens je hoofd en volgens je hart? Is het tijd om vorm te geven vanuit liefde voor wie jij bent? Hoe kun je structuur niet als beperkend zien, maar juist als scheppend inzetten omzetten om je ideeën realiteit te laten zijn?

 

Je Missie Manifest

Eindelijk is het tijd…

De meeste mensen die voor zichzelf willen starten, vinden het noodzakelijk een ondernemersplan te maken. Ik niet, tenminste: natuurlijk is het goed om een koers, visie en plan te hebben. Je hebt wel een richting nodig en een leidraad. Maar een ouderwets ondernemersplan associeer ik met een keurslijf.

Het is geen verzet tegen structuur.

Ook niet tegen een plan.

Een heldere missie en visie: essentieel en fundamenteel voor het bepalen van je koers. Jouw manifest is het koersplan van je missie en je leidraad om het te delen met de mensen die wachten op jou!

Richting bepalen en een congruente boodschap over de kracht van je zaak uitstralen; dat geeft een krachtig beeld en helderheid voor al je communicatie. Het geeft je handvatten wanneer je het zelf even niet meer scherp ziet. Het geeft je de content die je nodig hebt om je website vorm te geven. Het geeft je de helderheid om je boodschap in de wereld te zetten. Met een marketing strategie die geen marketing goeroe’s volgt, maar wat bij jou past.

Het Missie Manifest maakt jouw focus scherp. Sluiten je diensten, activiteiten en communicatie-uitingen aan bij je manifest? Dan heb je een heldere check en blijf je op koers en komt de kracht van je zaak optimaal tot zijn recht!

Ik help je met het formuleren van je persoonlijke en/of zakelijke missie zodat deze eenduidig en helder is. Hierbij hoort ook jouw visie. Deze geeft richting aan de manier waarop je werkt, wat je waarden zijn en waar je voor staat. Niet geheel onbelangrijk voor je toekomstige klanten of cliënten!

Er ontstaat vervolgens een beeld van de mensen aan wie jij je diensten wilt aanbieden. Een gerichte en gepaste benadering krijg vorm.

 

Meld je aan om aan de slag te gaan, voor de kracht van jouw zaak. Want JA, daar zit de wereld op te wachten!

Vragen of wensen? Mail me op tiara@krachtzieners.nl

 

Tarief

Je kunt maandelijks, gedurende 6 maanden, je investering van € 160,00 betalen. Of je kunt het programma van € 855,00 ineens betalen en bespaart dan € 105,00

Dit is inclusief:

  • een 3 – maanden durend online traject met gevulde modules
  • 3 Live consulten per Skype, Facetime of telefoon verdeeld over de 3 maanden
  • wekelijks een interactieve call waaraan je live mee kunt doen en je vragen kunt stellen. Dit is geen standaard call, het is juist persoonlijk gemaakt zodat je leert toepassen wat je leert.
  • worksheets bij de modules
  • oefeningen, reminders en andere bronnen die je helpen om een nieuwe manier van leven en werken in de praktijk te brengen. Ook al heb je een volle agenda…
  • inspirerende wijsheid van wijzen die ons voorgingen en persoonlijke ervaringen op mijn eigen weg die jou gaandeweg kunnen supporten.
  • optioneel een kleine groep om je mee te verbinden. Dit hangt van de groepsgrootte af.

 

Op je inschrijving voor Je Missie Manifest is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen van toepassing. Dit houdt in dat je tot 14 dagen na inschrijving zonder opgaaf van reden je inschrijving kunt intrekken en recht hebt op teruggave van reeds betaalde bedragen. Dit recht vervalt na ontvangst van de eerste mail.