Je kunt het. Maar je doet het niet.

Opschalen. Meer mensen bereiken. Vergroot je omzet. 

Ik zie ze voorbij komen, zeer geïnspireerde business guru’s of coaches die jou vol enthousiasme tijdens mooie events meenemen en inspireren om ook groter te gaan. 

En de sleutel is: opschalen. 1-Op-1 je geld verdienen, daar wordt je niet rijk van. Daar ga je net van rondkomen. Opschalen naar groepen, daarmee verzoveelvoudig je jouw omzet. Waarheid als een koe. 

En je kunt het. Zonder meer. 

Maar je doet het niet. 

Je moet misschien wel van jezelf. Een training storytelling volgen, je vaardigheden om te werken met groepen versterken. Want je bent nog niet helemaal goed genoeg. Je duwt jezelf die kant op, want je wilt meer. Misschien wel zelfs een beetje omdat het tegenwoordig zo hoort als succesvol zelfstandige. 

Maar je doet het niet. Terwijl je het echt wel zou kunnen. 

Waar gaat het om? Meer mensen bereiken? Je omzet vergroten? Ben je succesvol wanneer je met grote groepen mensen werkt? Waar gaat het jou echt om. Dat is mijn belangrijkste vraag aan jou. Of misschien wel deze: past het bij je?

Past het bij de kracht van jouw zaak?

Jouw zaak, dat is integer en met waardering omgaan met jouw innerlijke kapitaal. Het is jouw zaak om het tot uitdrukking te brengen, om het te laten stromen en te delen. Alleen welke vorm hoort bij jou? Wat past bij jou, bij het delen van jouw kracht. Hoe komt deze het beste tot zijn recht en bereikt de meeste harten zodat jouw aanbod ook echt aankomt bij mensen en het waardevol integreren. 

Je kunt het. En je doet het.

Luisteren naar wat bij jou past. Voel jij je als een vis in het water met volle zalen of groepen? Ga ervoor, maak je niet klein, vertrouw op je kracht en gaan. Doe wat jij te doen hebt. Je doet het. 

Kleine groepen? 1-Op-1 of misschien wel helemaal een online aanbod? Luister naar jezelf. Kijk naar jouw kwaliteiten, je kracht en hoe jij het beste tot je recht komt. Dan ben je optimaal van waarde, want je zorgt goed voor jezelf en bent in balans. Stel niet uit, doe het op jouw manier, ga ervoor. Je kunt het. Ga het doen!

En opschalen voor een hoger inkomen? Creëer een verdienmodel dat bij jouw aanbod en jouw leefstijl past. Zoals jij het beste tot je recht komt, ben je het meest van waarde voor een ander. Dat zal merkbaar zijn in je werk. Maar dat is weer een ander onderwerp. 

 

Voor nu: zet die stap. Je kunt het. En je doet het. 

Meer over mij? Dat lees je hier