De vakantietijd zit erop, althans, ik ben deze week weer begonnen… De vakantie is voor mij altijd een moment van rust, even helemaal niets en dan onstaan er ook weer ideeen en overwegingen. En ook na de vakantie, zijn er dan toch weer zaken die zijn blijven liggen die toch echt nog opgepakt mogen worden! En daarover mail ik je… misschien is het herkenbaar en interessant voor je.

We hebben het als (kleine) zelfstandige allemaal: van die zaken die maar blijven liggen en toch eigenlijk wel ‘moeten’. Waarbij je een onrustig gevoel krijgt omdat het telkens weer op de stapel blijft liggen… Geen sprake van bij jou? Heerlijk, dan pak je het op een mooie manier aan! Toch wel herkenbaar? Lees dan vooral even verder 😉

In de waan van de dag krijgt het bezig zijn met klanten, cliënten of het regelen van zaken de meeste aandacht. Jaren geleden kwam ik er door eigen ervaring achter dat het belangrijk is om, naast je ‘echte’ werk met klanten of cliënten, regelmatig aandacht te besteden aan de zaken die dat werk mogelijk maken. Ik bedoel dan ook vooral die dingen die jouw werk profileren, die de buitenwereld laten zien waar jij voor staat en je zichtbaar maken.

Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van blogs of verzamelen van inspirerend of sprekend beeldmateriaal dat ik graag op de site of in mijn social media wil delen. Of een overzicht maken van onderwerpen waarover ik het door het jaar heen graag wat wil vertellen die te maken hebben met de kern van mijn werk. Ook een fijne is je website weer eens even updaten; kloppen de teksten nog helemaal? Zijn data nog up to date? Is er wat opfrissing nodig? En nog essentiëler: weer even stilstaan bij je koers en of deze nog de juiste is en of je daarvoor de juiste kanalen inzet op het gebied van PR en communicatie.

Hoe vaak sta jij hierbij stil? Het is wellicht niet je passie om juist met die dingen bezig te zijn, maar je voelt en weet dat het eigenlijk wel nodig is. In de dagelijkse praktijk ben je bezig met jouw werk, waar jij goed in bent en dan raken zaken zoals ik hierboven noem al gauw op de achtergrond. Daarom dacht ik: er zijn meer zelfstandigen die hier tegenaan lopen, hoe kan ik hierin ondersteunend zijn op een constructieve manier?

En daar wil ik je graag een helpende hand toesteken; het is mijn passie om anderen te helpen om de kracht van hun zaak te optimaliseren. Ik kan voor jou de brug slaan tussen je werk, jouw passie en de manier waarop je dit met de wereld deelt. Samen met jou kan ik vaststellen wat juist voor jou de passende stappen zijn, een sparringpartner zijn, goede kanalen te vinden voor je zichtbaarheid op een natuurlijke manier die bij jouw past en ik doe dit werk met veel plezier voor je.

Op deze manier kun jij je volledig richten op de zaken waar jouw kracht ligt en je hebt geen onrustig gevoel omdat je die andere zaken niet regelt. Dat is toch heerlijk! Al jaren help ik ondernemers zoals jij en het is geweldig om te zien wat een bevrijding dit voor hun is. Daar haal ik mijn voldoening uit.

Nu vraag je je waarschijnlijk af of dat dan allemaal niet erg veel kost… Eerlijk is eerlijk, geld is vaak een belemmerende factor om hulp in te schakelen. Ik denk dat ik je een goed aanbod kan doen in de vorm van een abonnement. Sluit je een abonnement af dan kan ik je veel goedkoper helpen dan wanneer je me op uurbasis zou inhuren. Jij weet zo elke maand waar je aan toe bent en je kunt de tijd die je wint besteden aan je eigenlijke werk.

Is mijn verhaal herkenbaar voor jou en spreekt het je aan? Laat me dan weten waarmee jij geholpen zou zijn. Ik denk als sparringpartner voor de kracht van jouw zaak graag met je mee en samen kunnen we kijken hoe ik je van dienst kan zijn in de vorm van een abonnement dat jou ondersteunt.

Wat is je grootste probleem hierin? Waar loop je tegenaan?

Ik hoor graag van je!

Hartelijks, Tiara

We kunnen mailen, bellen, skypen of elkaar live ontmoeten: tiara@krachtzieners.nl | 06 1474 8240 | tiara.dijkhof


P.S. Is dit niet iets voor jou maar wel voor iemand in je kringen? Fijn als je het doorstuurt zodat ik hem of haar wellicht verder kan helpen. Dank!

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Waar wil je het graag over hebben?’ type=’textarea’/][/contact-form]