De kracht van mij voor de kracht van jou

550207_4728544243891_406548547_nMeer zichtbaarheid? Bereikbaarheid vergroten voor die mensen die je van dienst wilt zijn? De kracht van jouw zaak belichten en concreter vorm geven? Meer de buitenwereld in met je expertise? Stap in, doe mee en pak je kans voor de Power of U!

Dit is 2 x per jaar exclusief voor 10 zelfstandigen die willen professionaliseren en echt een stap willen maken!

De tijd waarin we leven vraagt om het kennen van je unieke kracht en het bundelen van krachten en kwaliteiten. Onze samenleving wordt er gezonder van. Althans, dat is mijn visie. Ik vind dit zo belangrijk, dat ik besloot om op een laagdrempelige manier mijn expertise aan te bieden voor mensenwerkers zoals jijDoe er je voordeel mee! Je leest er hieronder alles over…

Misschien heb je al een zelfstandige praktijk, geef je consulten, workshops of trainingen? Ben jij een mensenwerker en

 • je wilt graag voor veel meer mensen iets kunnen betekenen
 • werkt als zelfstandige en vindt het lastig om duidelijk te maken waarom jouw werk nou echt iets kan betekenen voor iemand
 • vind het lastig om helder te communiceren wat je nu precies te bieden hebt
 • wilt helder hebben wat jouw kracht is en hoe je deze optimaal kunt inzetten
 • wilt concrete acties die je kunt ondernemen om je werk zichtbaarder te maken
 • je hebt een website, maar die kan wel een update gebruiken
 • wilt graag een heldere missie, visie en stappenplan zodat je een duidelijk focus hebt
 • PR, Marketing? Je hebt geen idee hoe je dit kunt inzetten op een pure manier
 • vindt Social Media leuk, maar je weet niet goed hoe je het kunt inzetten
 • hebt inhoudelijk veel te delen, het lukt je alleen niet om hier woorden aan te geven voor een heldere boodschap
 • weet dat je in de digitale wereld ook veel mensen kunt bereiken, maar je hebt niets met deze digiworld en komt liever op een persoonlijke manier in contact met de mensen waarvoor je iets kunt betekenen
 • bent veel te druk om je ook nog met je PR bezig te houden, je wilt je focussen op je werk zelf
 • hebt een praktijk, wilt een praktijk starten en je consulten, workshops of lezingen aanbieden. Maar hoe organiseer je dat?
 • je weet wat de waarde is van een partner die actief meekijkt naar de kracht van je zaak

 …

Herken je iets in bovenstaande? 

Dan ben je van harte uitgenodigd om je als 1 van de 10 kandidaten aan te melden. Dit traject start 2 keer per jaar, voor 10 kandidaten. Je kunt je nu aanmelden voor 1 januari 2016.

tijd12 uur deel ik graag met jou

12 Uur kun je naar wens verdelen over een periode van 6 maanden of minder.

Kies uit onderstaande mogelijkheden of neem contact op om te bespreken wat het beste bij je wensen past.

Begint het bij jou te kriebelen en wil je aan de slag? Wil je stappen maken? Profiteer dan van dit traject.Hoe het werkt en de bijdrage lees je onderaan deze pagina. Meld je aan met een mail naar: tiara@krachtzieners.nl.

keuzesWaarmee ik jou kan helpen

 • bij een specifieke vraag of wens, bijvoorbeeld over een nieuwe of bestaande websitehuisstijl of folders
 • een combinatie van Social Media activiteiten,
 • het schrijven van een (ondernemers)plan voor het komende half jaar,
 • smart-sessies om de doelen en wensen die je wilt realiseren ook concreet handen en voeten te geven,
 • je missie / visie verhelderen en doorvoeren in je communicatie-uitingen,
 • uitzoeken welke vorm van pr & marketing bij jou past en hier een concreet plan voor schrijven,
 • als online niets voor jou is maar persoonlijk contact wel, dan organiseren we een lezing of miniworkshop

Enfin… we kijken naar jouw kracht en kwaliteit in je werk. We vertalen dit naar een plan en concrete acties om jezelf zichtbaarder te maken voor de mensen die je wilt bereiken. Op een manier die bij jouw communicatiestijl past. Hieronder lees je de concrete mogelijkheden die we in kunnen zetten. Zeg je nu al ‘Ja, dit wil ik’? Scroll dan naar beneden, daar vind je verdere informatie om een afspraak te maken.

Wat de mogelijkheden voor je zijn? Een heleboel! Social Media, Lezingen/Workshops, Website, Bloggen, Missie/Visie en de Commissaris. Je kunt kiezen uit een module, of losse elementen  combineren naar wens. Staat er iets niet bij wat je wel wilt? Laat het me weten!

socialmediaSocial Media Als je Social Media wel leuk vindt, maar er niet de tijd voor hebt, geen ervaring mee hebt, het niet zelf wilt doen maar het wel wilt inzetten of het zelf wilt leren inzetten. Ik verzorg voor je:

socialmediaopties

 

 …

 

 

 

 

 

 

lezingLezingen / Workshops  Ontmoet je mensen liever live? Dan kan het geven van een lezing of miniworkshop iets zijn dat bij je past. Aan de hand van jouw expertise geven we handen en voeten aan een lezing of miniworkshop. We kijken naar de inhoud, hoe je ruchtbaarheid kunt geven aan je lezing of workshop en een eventuele follow-up voor je bezoekers. 

Vind je het organiseren al veel te veel ‘gedoe’ en wil je het liefst alleen je inhoudelijke expertise delen? Dat kan ook, dan organiseer ik de lezing of workshop en hoef jij alleen je expertise en kracht te delen. Een (mini)workshop of lezing is voor mensen vaak een heel fijne manier om kennis met je te maken. 

wordpresssiteWebsite Heb je al een website? We kunnen kijken naar:

 • Een algemene check van je website om deze verder te professionaliseren
 • Welke boodschap wil je uitstralen met je website?
 • Past de vormgeving nog bij jouw boodschap en de mensen die je wilt bereiken?
 • Een check of je diensten  helder omschreven zijn
 • Zend je een duidelijke boodschap uit op je website? 

Heb je nog geen website? Ik kan je helpen met:

 • bepalen of een website het ideale medium voor je is
 • het maken van een website in WordPress
 • een stramien maken waar je diensten op een heldere manier gecommuniceerd worden
 • hoe je een huisstijl kunt bepalen die past bij je boodschap en de mensen die je wilt bereiken
 • het schrijven van teksten voor je website 

 …

Hands typing on laptopBloggen Bloggen is een geweldige manier om je expertise te delen met de mensen waarvoor je van betekenis wilt zijn. Mensen leren jou en je expertise kennen. 

Je kunt een blog koppelen aan je bestaande website, een weblog aanmaken en ook nog koppelen aan een nieuwsbrief. Ik help je met het vergaren van onderwerpen, een stramien om een blog te schrijven, check je blog tekstueel en qua vormgeving, geef je inzicht over het agenderen van een aantal blogs zodat je een voorraad blogs opbouwt en niet elke week ‘moet’ schrijven. En natuurlijk kan ik een blogaccount voor je aanmaken via WordPress zodat je meteen aan de slag kunt.

Zie je de waarde van bloggen in maar is het echt niets voor jou? Dan kan ik blogs voor je schrijven.

Fragmenten uit je blogs kunnen ook ingezet worden voor tweets en facebookberichten. Bloggen is dus multifunctioneel! 

missieMissie, visie en voor wie. Focus, essentieel om je richting te bepalen en een heldere boodschap uit te stralen. Voor de mensen die je website of folder lezen, is het prettig wanneer er een duidelijke focus in de communicatie zit. Het brengt rust en is een basis. Je missie, met een duidelijke visie en wie je wilt aanspreken geeft deze focus.

Ik help je met het formuleren van je persoonlijke en/of zakelijke missie zodat deze beknopt en helder is. Daarbij hoort ook jouw visie, die geeft richting aan de manier waarop je werkt, wat je waarden zijn. Op basis daarvan toont zich een beeld van de mensen aan wie jij je diensten wilt aanbieden. 

Om deze focus scherp te houden formuleren we een missie manifest dat je kunt inzetten als leidraad en checkpoint voor je overige activiteiten en promotie. Sluiten je diensten, activiteiten en communicatie-uitingen aan bij je manifest? Dan heb je een heldere check en blijf je op koers en komt je kracht optimaal tot zijn recht. 

mentorDe commissaris. Je werkt zelfstandig, jij bent zelf het instrument van je diensten… Dan kan het heel erg fijn zijn om af en toe een sparringpartner te hebben. Om te reflecteren op de vragen die je hebt over alles wat er komt kijken bij het aanbieden van je diensten. Dat kunnen consulten zijn, maar ook lezingen, workshops of trainingen. 

De commissaris is eigenlijk een vriend die met je meekijkt, een sparringpartner die je helpt om je horizon te verbreden en een stok achter de deur om je te supporten bij het realiseren van je wensen en doelen. Daarbij maak ik gebruik van het formuleren van je focus, wensen en een smart-sessie. Smart werken is effectief bij het concreet realiseren van je wensen. Kortom, de commissaris is jouw steun in de rug, de vriend die naast je loopt en de stok achter je deur zodat je verder komt. 

Dit is het overzicht van mijn mogelijkheden voor je. Heb je een wens die niet genoemd is en denk je dat deze wel binnen mijn expertise ligt? Laat het me weten! Is het gaan kriebelen bij je tijdens het lezen van de mogelijkheden? Neem dan contact met me op. Hieronder lees je hoe het verder in z’n werk gaat.

 …

planHoe gaat het nu in de praktijk in z’n werk? 

Je kiest uit de mogelijkheden of neem contact op om te bespreken wat het beste bij je wensen past. Wacht niet te lang, want de 10 plekken zijn zo vergeven. Wil je aan de slag, mail me dan zodat we een afspraak kunnen maken. tiara@krachtzieners.nl 

Afspreken kan: live, telefonisch en via skype. Net wat je het prettigste vind. We stellen vast wat je wensen zijn, welke mogelijkheden we inzetten en maken een planning. 

We kijken hoe we deze 12 uur het beste voor je in kunnen zetten. Zodat je er ook later nog voordeel van hebt. Aan de hand van het plan volgen concrete acties. Dit kunnen acties zijn die je zelf ter voorbereiding kunt doen, of het kan zijn dat ik meteen concreet voor je aan de slag ga. 

kassaWat het je kost, de bijdrage voor wat je krijgt van mij

Ik bied je graag een laagdrempelig aanbod, waarmee ik je 12 uur van mijn expertise geef. De bijdrage hiervoor is 390,00 euro (ex btw). Deze 12 uur mag je zelf verdelen over een periode van 6 maanden.

Alles wat ik heb geleerd, wil ik graag doorgeven zodat je hier je voordeel mee kunt doen. Om een bijdrage te mogen leveren aan de kracht van jouw zaak.

Let nog wel even op: Dit traject start 2 keer per jaar, voor 10 kandidaten. Je kunt je nu aanmelden voor 1 januari 2016. Spreekt het je aan, wacht dan niet te lang om contact op te nemen: tiara@krachtzieners.nl

Contact en afspraak maken?

Mail naar: tiara@krachtzieners.nl of vul onderstaand contactformulier in. 

[contact-form to=’tiara@krachtzieners.nl’ subject=’Contact over het programma De kracht van mij voor de kracht van jou’][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][/contact-form]

Meer over mij:

Mijn expertise, de kracht die ik graag deel: opgeleid als grafisch intermediair met communicatie, pr & marketing werd mijn expertise verrijkt met jaren werkervaring in de zakelijke dienstverlening. Aangevuld met een decennium ervaring als mensenwerker in een zelfstandige praktijk.

Ik initieer diverse duurzame, sociaal betrokken projecten en ben oprichter van de Stichting Werkplaats voor Bezieling. Deze combinatie zorgt ervoor dat het makkelijk is om me in te leven in de praktijk van alledag van jou als mensenwerker, inclusief de valkuilen, uitdagingen en kwaliteiten. 

Mijn missie en visie:  Ik vind organisaties en mensen geweldig die met passie en bezieling in het leven staan, die durven dromen over hun idealen en deze waar maken. Ik houd van eigenheid, bezieling en de moed om daarvoor te gaan. Ik geloof in de kracht van het bundelen van kwaliteit en passie om dromen te realiseren en duurzaam (samen)werken.

‘Wat je aandacht geeft, groeit!’  

Ik hoop van harte dat ik met dit aanbod een bijdrage mag leveren aan jouw power en dat je net als ik staat te popelen om aan de slag te gaan. Tot gauw?  

krachtzieners

 

Krachtzieners is een project van Stichting Werkplaats voor Bezieling.