Ik ben Tiara Dijkhof, een door de wol geverfde ondernemer met een achtergrond in de zakelijke dienstverlening, grafische vormgeving en als coach. Met Krachtzieners bied ik hulp aan kleine zelfstandigen en aan professionals. De diensten van Krachtzieners lopen uiteen van het vaststellen van jouw missie en visie tot het bieden van hands-on support. Een uitgebreid overzicht van diensten vind je hier

Ook ben ik begeleider en initiator van stichting 360graden Mens – werkplaats voor bezieling. Mijn passie voor authenticiteit van zowel mens als organisatie, creatieve entrepeneursgeest zet ik met gedrevenheid in om het beste uit mensen, zelfstandige professionals en organisaties te halen. Ieder mens heeft altijd mogelijkheden om te werken vanuit zijn of haar kwaliteiten.

Ik werd opgeleid tot Grafisch Intermediair, ondernemerscoach en begeleider bij persoonlijke ontwikkeling. Met 360graden Mens, draag ik bij aan het versterken van mensen en organisaties middels onze diensten. Door werk te verbinden met mensen die opnieuw tot hun recht komen en hun kwaliteiten weer benutten.

Waarom Krachtzieners?

Dat je af en toe hulp nodig hebt is volstrekt normaal, maar helaas is het in deze tijd ook normaal dat adviseurs vooral zoveel mogelijk uren aan jou willen factureren. Daar wil ik verandering in brengen.

Ik wil maatschappelijk verantwoord ondernemen en dat betekent dat ik er ben om jou te helpen en dat ik dat in zo kort mogelijke tijd wil doen. Ik ga uit van jou en van jouw kracht en doe dus precies wat voor jou nodig is. Niet meer en niet minder.

 

Voor jou?

Krachtzieners is bedoeld voor zelfstandigen en individuele professionals

  • die een heldere zaak hebben en nu meer vanuit bezieling en eigen kracht willen gaan werken
  • die bezieling en kracht hebben en moeite hebben om dit om te zetten in een heldere zaak
  • die op een natuurlijke manier de kracht van hun zaak willen profileren

 

Hoe Krachtzieners jou kan helpen

Ik kan snel en zuiver analyseren en ik help graag om jou in je kracht te plaatsen. Dat is waar ik goed in ben en waar ik al veel mensen naar tevredenheid mee heb geholpen.

Samen met jou stel ik vast waar jouw kracht ligt en hoe je deze kracht het beste in kunt zetten. De ene keer betekent dit dat ik optreed als adviseur, de andere keer gaat het verder en help ik mee om stappen te zetten.

Daarnaast kan ik je praktische hulp bieden op het gebied van Social Media, Website, Huisstijl , Logo en het uitwerken van een strategie.

Op deze website vind je uitgebreide informatie over Krachtzieners en alle beschikbare diensten.

 

Wil je aan de slag voor de kracht van jouw zaak?

Neem dan contact met me op. Je kunt me direct mailen via tiara@krachtzieners.nl. Ik hoor graag van je! Ook als je vragen hebt.