De zomer, een heerlijke periode waarin we lekker buiten zijn, vertragen, uitrusten, op ontdekkingsreis gaan, in de buurt of ver weg. Waarin we tijd hebben, voor elkaar, voor onszelf, voor leuke dingen.

Een uitgelezen kans ook om aandacht te besteden aan jouw kracht, jouw ‘missie’; wat is het dat jij te brengen hebt? Maar wel op een uitnodigende, ontspannen manier, die past bij de zomer.

En niet gebonden aan tijd en plaats. Dát is de Summerschool Je Missie Manifest.

 

AANDACHT, INSPIRATIE EN NIEUWE PERSPECTIEVEN

Grote, veelomvattende keuzes maak je niet van het ene op het andere moment. Die kun je niet forceren. Grote keuzes moeten groeien, rijpen, sudderen. Rondzingen in hoofd, hart en buik. Ze hebben tijd nodig. En rust.

Maar om te kunnen groeien, moet het proces wel gevoed worden. Gevoed met aandacht. Een beetje geprikkeld. Uitgedaagd soms. Daar is de zomer de periode bij uitstek voor. En ik help je daarbij, met de Je Missie Manifest Summerschool.

Door je ‘voedsel’ voor je missie te geven. Aandacht, inspiratie en nieuwe perspectieven. Een reminder om weer even stil te staan bij jouw verlangen om een verschil te maken. ‘To make a difference, your way’

 

UITNODIGEND, ONTSPANNEN

Geen ‘moeten’ of ‘hard werken’. Maar op een manier die past bij de zomer: uitnodigend, ontspannen. Voor in de tuin, op de camping, aan het strand of op een terras. Of gewoon thuis op de bank.

Wat je aandacht geeft groeit: als jij meedoet aan de Je Missie Manifest Summerschool, groei je in je kracht, jouw unieke kracht. Ga je ervaren wat jij wel of juist niet wilt, vertrouwd raken met het idee van jouw missie, voelen wat jouw weg kan gaan zijn.

 

WAT KOMT ER AAN BOD?

 • De stroom van Energie, je life force. Het verhaal van jouw missie; het begint allemaal bij het einde
 • Wanneer ben jij in je element? De levenslijn: terugblik op leven en werk tot nu toe en Waar droom jij van? En welke noden gaan je aan je hart? Wat inspireert jou?
 • Wat zijn jouw sterke en minder sterke kanten? Je eigen-aardigheden; je unieke talenten, hoe zet je jouw talenten in, en de inzet van je talenten in de toekomst
 • Wat zijn de criteria voor jouw ideale setting? Waarvan ben jij overtuigd? De energie van gedachten en belemmerende overtuigingen
 • Uitdagingen en Helpende affirmaties
 • Wie ben jij? Je levensthema onderzoeken en Je visie definiëren
 • Dienen binnen het grote geheel
 • Het manifest van je missie
 • Welke stappen, hoe klein ook, zou je na de Summerschool kunnen gaan zetten?Krachtcyclus, de bekrachtiging van je missie-manifest

 

WAT GAAT MEEDOEN AAN DE SUMMERSCHOOL JOU OPLEVEREN?

Natuurlijk meer inzicht, meer vertrouwdheid met de mogelijkheid om jouw missie in de wereld neer te zetten, en met de manier waarop dat voor jou zou passen. Maar ook plezier en lichtheid rondom je missie.

 

Je Missie Manifest SUMMERSCHOOL, DAT IS:

Iedere dag mail, met:

Aandacht voor een aspect van (de keuze voor) het manifesteren van je missie: informatie, stof tot nadenken

Inspiratie: oefeningen en inspiratie om jouw unieke kracht meer helder te krijgen

Opdrachten: inspirerende en verrassende opdrachten, waarmee je jouw missie vanuit diverse hoeken verkent (ook geschikt voor andere levensthema’s, dus je vakantiemaatje kan gewoon meedoen)

Het werkboek is zo opgebouwd dat je aan het einde een compact manifest hebt. Dat geeft heel concreet jouw krachten weer. Heel erg handig om te gebruiken:

 • Koers en focus
 • Je website vormgeven (of verbeteren)
 • Een ondernemersplan
 • Je communicatiestrategie
 • Je eigen leidraad

Blogs met praktische info en food for soul

Een digitale ontmoetingsplek om uit te wisselen met andere deelnemers (in de vorm van een geheime – dwz voor de buitenwereld niet zichtbare en vindbare – groep op Facebook)

 

PRAKTISCH

Start: je kunt zomer 2018 weer instappen. Alvast meer info? Mail me.
Deelnamekosten: € 97 (incl. btw)

 

AANMELDEN

Ja, ik doe mee!

Via de link hieronder kom je in een beveiligde omgeving waar je je gegevens in kunt vullen en kunt betalen via iDeal. Krachtzieners is een project van Werkplaats voor Bezieling, dit zul je op je overboeking zien staan.

Wil je een factuur? Dat kan! Mail me dan na je betaling even op tiara@krachtzieners.nl

Op je inschrijving voor deze Summerschool is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen van toepassing. Dit houdt in dat je tot 14 dagen na inschrijving zonder opgaaf van reden je inschrijving kunt intrekken en recht hebt op teruggave van reeds betaalde bedragen. Dit recht vervalt na ontvangst van de eerste mail.