Start Zelfstandig

startHet is zover, je keuze is gemaakt: je gaat concreet zaak van je kracht maken.

Van harte, er gaat een wereld voor je open! En nu? Heb je een helder plan? Een visie, missie en focus? Wat zie je voor je, waar sta je als zelfstandige over 1 jaar, 5 jaar en 10 jaar?

Zodra je vooruit hebt gekeken, is het essentieel om te inventariseren: Waar sta je nu?

Wat heb jij nodig en wat heeft je onderneming nodig? Welke eerste stappen worden gevraagd om verder te lopen op het pad om de kracht van je zaak optimaal tot zijn recht te laten komen? Om jouw klanten of cliënten van dienst te zijn?

Krachtzieners ondersteunt je met:

Wat is de kracht van je zaak: helderheid, missie en visie voor focus als leidende draad in de toekomst van je onderneming

Een plan: visie en focus geven inzichten voor de bouwstenen van een plan. Op het gebied van doelstellingen, financiën, investeringen en benodigheden, diensten en niet te vergeten dat wat jou blijft voeden als zelfstandige.

Communicatie: een heldere en eenduidige boodschap formuleren om toe te passen op je website, PR materiaal en in ontmoetingen van mens tot mens.

Naar buiten: een huisstijl en website die passen bij de kracht van je zaak en dat waar jouw doelgroep zich tot aangetrokken voelt.

 

site optimaliserenIs dit herkenbaar voor jou?

Vanuit een dienstverband, wil je de sprong wagen: starten als zelfstandige. Of, je bezieling is helder: nu wil je als zelfstandige concreet zaak van je kracht maken

Krachtzieners staat te popelen om zich in te zetten voor je start-up. Neem contact op om een afspraak te maken, dan gaan we aan de slag.

Neem vrijblijvend contact op om mogelijkheden te bespreken.