De laatste ronde… De kracht van mij voor de kracht van jou.

Welke investering heb jij als ondernemende mensenwerker de laatste tijd gedaan in je zaak? Was dat in je product? Was dat in je ICT of dienstverlening? En natuurlijk altijd in je klanten!

Maar wanneer ben jij aan de beurt?

550207_4728544243891_406548547_nSta je wel eens stil bij waar je nu staat en waar je naar toe wilt? Wat was je mindset bij je start en wat is er van overgebleven? Welke doelen heb je gehaald en op welke prestaties ben je trots? Wat wil je laten groeien?

‘De kracht van mij voor de kracht van jou’ is een succesvol traject om (hernieuwd) te focussen, je valkuilen te herkennen en om te buigen, om je tijd evenwichtiger te verdelen en om eens te sparren met een ervaringsdeskundige ondernemer.

Er gingen je al meerdere zelfstandigen voor waarbij dit traject inspeelde op actuele behoeftes en situaties. Want dat is het: ‘De kracht van mij voor de kracht van jou’ kun je precies zo inzetten zoals jij op dit moment nodig hebt.

Een unieke mogelijkheid om jouw kracht te vergroten door mijn kracht te gebruiken: 12 uur expertise geef ik je, voor een vast bedrag van maar € 390,00. Ik werk op maat, persoonlijk, doelgericht met aandacht voor de onderstroom om jouw kracht, jouw kwaliteit en jouw mogelijkheden optimaal naar voren te laten komen.

De laatste ronde!

Door de grote hoeveelheid aanvragen en het gegeven dat elke dag 24 uur kent, zit mijn agenda behoorlijk vol. Daarom kan ik maar een selectief aantal individuele trajecten aanbieden. Wil jij hier aan meedoen? Er is plek voor maximaal 10 trajecten.

Kriebelt het bij jou om:

  • (eindelijk) voor je zelf te beginnen?
  • jezelf als startende zelfstandige nog beter neer te zetten?
  • je plannen meer focus en een beter plan-van-aanpak te geven?
  • de balans tussen passie, energie, ondernemen te ‘ontworstelen’?
  • wil je echt recht doen aan jouw passie en kwaliteiten en zo anderen van dienst zijn?
  • elke dag een vakantiegevoel te hebben?

Pak ‘m: Je kans om in te stappen op deze unieke werkwijze die door zo veel mensen als zeer waardevol is ervaren. In 12 uur komen we samen tot de kern van jouw zaak en deze concreter vorm te geven zoals jij dat wilt. Afspraken kunnen persoonlijk, telefonisch of via skype plaatsvinden. Net wat je het prettigste vindt. Eerdere deelnemers aan dit traject kwamen uit het hele land.

Je kunt deze 12 uur in heel 2016 inzetten. Meld je wel snel even aan a.s. als je deze kans wilt benutten. Mail naar: tiara@krachtzieners.nl of vul onderstaand contactformulier even in.

Pak deze kans en ervaar het zelf: lees hier meer over de inhoud van het traject >>>